MENÜ

Harun Tekin: Arena'da kapalıyız

Bu sözler tam 450 dakikadır gol yemeyen Bursaspor’un file bekçisi Harun’a ait. Ligin en fazla kurtarış yapan kalecisi, “Oraya kazanmak için gidiyoruz ve gol yememek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Harun Tekin: Arena'da kapalıyız

Ligdeki son 5 maçında yenilmeyen ve kalesini gole kapatan Bursaspor’un hedefi, son yıllarda yenemediği rakibini yenerek, deplasmanda kazanabilme alışkanlığını sürdürebilmek. TT Arena’daki mücadelede Bursaspor’un kozları yine ligin en çok şut kurtaran kalecisi olan Harun Tekin ile orta alanda görev yapan ve 5 gol atan kaptan Pablo Martin Batalla olacak.

Sezon başından bu yana gösterdiği başarılı performansla milli takım daveti almaya da devam eden Harun, tam 450 dakikadır kalesinde gol görmüyor. Takımının ligin en az gol yiyen (7) iki ekibinden biri olmasında başrol oynayan başarılı file bekçisi, aynı zamanda kurtarış sayısıyla da ligin en iyisi konumuna geldi. Ceza sahası dışından kalesine isabet eden 16 şutta gol izni vermeyen Timsah’ın 1 numarası, ceza sahası içerisinden ise 25 şutun yalnızca 7’sini ağlardan çıkarmak zorunda kaldı.

‘Yükselişimiz devam edecek’

Bu başarılı performansını Galatasaray karşısında da sürdürmek isteyen Harun Tekin, “Sezon başından bu yana çok güzel bir arkadaşlık ortamımız var. Bunu sürdürmek istiyoruz. Galatasaray’ı da evinde yenmeye gidiyoruz. 5 maçtır gol yemiyoruz ve ben bunu Arena’da da sürdürmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Umarım sonuç bizim lehimize olur ve yükselişimiz devam eder” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ