MENÜ

Harun Erdenay: Fenerbahçe kupaya yakın

Türk basketbolunun efsane ismi, TBF eski başkanı Harun Erdenay, müthiş zaferi Fanatik'e yorumladı: 'Fenerbahçe kupaya yakın.'

Harun Erdenay: Fenerbahçe kupaya yakın

Türk basketbolunun efsane ismi, TBF eski başkanı Harun Erdenay, müthiş zaferi Fanatik'e yorumladı. İşte Harun Erdanay'ın Final - Four yorumu.

'Kader adamı Udoh'

Bu karşılaşmanın kader adamı bence Ekpe Udoh oldu. Çünkü hem savunmada hem de hücumda oldukça etkiliydi. Bloklardaki caydırıcı özelliği, rakibin sayı üretmesini engelledi. Bununla beraber takımına hem sayı hem de asist anlamında katkı sağladı. Bence maçın oyuncusu oydu. Zeljko Obradovic, Real Madrid’i iyi analiz etmiş. Sayı yollarını epeyce kapattı. Rakipten Jaycee Carroll’ün özel gayretleri olmasa maç daha da farklı bitebilirdi. Fenerbahçe, birçok silahı olan, aynı zamanda muazzam bir takım oyunu oynayan ekip. İnanılmaz bir seyirci desteğini de arkasına aldığında Bogdan Bogdanovic’in kötü gününde olmasına rağmen Real Madrid gibi bir takımı yenmeyi başardılar.

Ciddiyet devam ederse...

Açıkçası CSKA’nın finale çıkacağını düşünüyordum. Olympiakos’a göre daha potansiyelli bir ekip. Olympiakos çok ciddiye alınması gereken bir takımp olduğunu finale çıkarak gösterdi. Fenerbahçe, bu maçtaki ciddiyet ve konsantrasyonlu bir 40 dakika daha mücadelede ederse bu kupaya çok yakın olur.


Kaptan net konuştu: Artık yemezler!

Haberin Devamı
YORUM YAZ