MENÜ

'Hani kulüpte felaket vardı!'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, mayıstaki seçim için birçok adayın çıkmasıyla ilgili olarak, “Kulüpte hani felaket vardı! Borçtu, şuydu, buydu... Felaket olan yere kim aday olur ki?” dedi.

'Hani kulüpte felaket vardı!'

Bordo-Mavililer’de artık gündemin ilk maddesi, mayıs ayında yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul. Adaylıklarını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy, Emre Aksoy ve Muharrem Usta çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Ancak herkesin aklındaki en önemli soru, Sadri Şener’in aday olup olmayacağı. Başkan Şener, hem bu konuyla ilgili konuştu, hem de daha şimdiden 4 adayın çıkmasını kendi üslubuyla yorumladı.

‘Demek ki iyi yönettik’

Sadri Şener, başkan adayı sayısının fazla olmasının iki türlü açıklanabileceğini söyleyerek, “Takımımız normal bir takım. Herkes, ‘Bu takımı idare edebilirim’ diyerek başkanlığa aday oluyor. İkinci düşünce ise, biz çok iyi idare ettik ki herkes buna heves etti” diye konuştu. Dünyada büyük siyasi partilerde, büyük sivil toplum örgütlerinde, büyük kulüplerde başkan adaylığı için 1-2 kişi çıktığını belirten Şener, “5-6 çıkmaz. Ancak ufak yerlerde çok sayıda aday olabilir. Bana biz de biraz onu yaşıyoruz gibi geliyor. Kulüpte hani felaket vardı! Borçtu, şuydu, buydu... Felaket olan yere kim aday olur ki?” ifadelerini kullandı.

‘Benim önceliğim başka’

Başkan, genel kurulda aday olup olmayacağıyla ilgili ise, “Şu anda yorum yapamam. Kayserispor ve Türkiye Kupası maçları var, onları düşünüyorum. Benim önceliğim bunlar. Son haftalarda iyi bir hava yakaladık. Kimse erken konuşmamalı, erken yazmamalı. Ligin sonu beklenmeli. inşallah kupayı da müzemize getireceğiz. Bütün gayretimiz bu yönde” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ