MENÜ

Hamzaoğlu'nun yeni jokeri: Tarık Çamdal

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, eleştirilen ve forma bulmakta zorlanan Tarık Çamdal'a yardım elini uzatıyor.

Hamzaoğlu'nun yeni jokeri: Tarık Çamdal

Düşük performansı nedeniyle Galatasaray taraftarının eleştirdiği Tarık’a yeniden şans verecek teknik direktör Hamzaoğlu, “Ondaki potansiyelin farkındayım. Her iki kanatta ve orta alanda bizim jokerimiz olacak” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, jokerini belirledi, Tarık Çamdal’ı bu göreve aday gösterdi. Böylece hem Cim-Bom, hem de Tarık büyük bir yükten kurtulacak.

Sarı-kırmızılıların uzun uğraşlar sonunda geçen sezon Eskişehir’den 4 milyon 750 bin euroya transfer ettiği Tarık hiç verimli olamamıştı. Hamzaoğlu, Galatasaray formasıyla ligde 12, kupada 7 ve Şampiyonlar Ligi’nde 5 olmak üzere toplamda 24 maçta forma şansı bulan Tarık, hiç bir gole katkısı olamadığı gibi defansif anlamda da eleştirilmişti.

Kulüpteki mali tabloyu dikkate alarak, eldeki isimlerden maksimum randıman almaya çalışan Hamzaoğlu, Amrabat, Dany ve Sercan gibi kiralıkların dönmesini istemiş, Sinan Gümüş ve Bruma’yla ilgili olumlu beklentilerini sıralamıştı. Fakat Hamza hocanın asıl dayanağının Tarık Çamdal olduğu öğrenildi.

Sarı-kırmızılı teknik adamın, “Tarık büyük bir yetenek. Ancak geçen sezon beklentilere yanıt veremedi. Ondaki potansiyelin farkındayım ve yeni sezonda bambaşka bir Tarık izleyeceğiz. Her iki kanatta da, orta alanda değişik pozisyonlarda kullanabileceğimiz bir joker olacak. Sadece oyun bilgisini geliştirmesi gerekiyor. Özellikle bu defansif yönden sıkıntı yaratıyor. Kendine olan aşırı güveni güzel bir şey. Ama atağa kalkarken kaptırılan toplar sıkıntılara yol açıyordu. Bu yüzden kadroya giremedi. Tarık hatalarını düzeltecek ve yeni transferimiz olacak” dediği öğrenildi.

12 maç

Galatasaray’a büyük umutlarla gelen ancak bekleneni veremeyen Tarık Çamdal, ligde sadece 12 maçta forma giyebildi. Skora katkı veremeyen genç sağ bek 966 dakika süre aldı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ