MENÜ

Hamzaoğlu'nun istekleri: Melo ve 3 transfer

Transferin final haftalarına gelinirken, Hamzaoğlu'nun ilk talebi, yılan hikayesine dönen Melo konusunun çözümü oldu. Brezilyalı'ya 10 Ağustos'a kadar Inter'le görüşmesi için izin veren yönetim, hocanın diğer isteklerini karşılamak için kolları sıvadı.

Hamzaoğlu'nun istekleri: Melo ve 3 transfer

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kamp dönüşünde Florya’da yapılan görüşmede yönetimden 4 önemli istekte bulundu.

Transfer takviyeleri için UEFA ile yapılacak kritik mali zirvenin ardından harekete geçilmesi talebinde bulunan Hamza Hamzaoğlu’nun yönetimden istekleri şöyle oldu...


1-MELO KONUSU ARTIK BİTSİN

Teknik direktör Hamzaoğlu’nun yönetimden ilk isteği yılan hikayesine dönen Melo konusunun çözüme kavuşması oldu. Bu belirsizliğin takımı da olumsuz etkilediğini dile getiren Hamza Hamzaoğlu, artık bu konunun sonuca ulaşmasını istedi.
Galatasaray yönetimi de Melo’ya 10 Ağustos 2015 Pazartesi gününe kadar Inter ile transferini çözmesi adına izin verdi. Transfer görüşmesini sürdüren Brezilyalı, Süper Kupa finali için takımla idmana çıkmayacak.

2-ÇOK YÖNLÜ STOPER TAKVİYESİ


Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray yönetiminden sağ bekte de forma giyebilen bir stoper takviyesi yapılmasını istedi. Sezon içinde defans bölgesinde alternatif oyuncu sıkıntısı yaşamak istemeyen Hamzaoğlu, bu bölgeye transfer sezonu bitene dek genç bir oyuncu talebinde bulundu. Yabancı stoperin profili de çizildi. 25-26 yaşında hava toplarında etkili, 1.85 boylarında sağ bekte de görev yapabilecek oyuncu arayışı başladı.

3-MELO’NUN YERİNE ÖN LİBERO

‘Pitbull’un ayrılığına kesin gözle bakılırken, Galatasaray teknik heyetinin son kararı ‘takviye’ talebi oldu. Bu bölgede şu anda Bilal Kısa’yı değerlendiren Hamzaoğlu, Şampiyonlar Ligi maçlarını da göz önüne alarak tecrübeli bir futbolcunun alınmasını istedi. Ancak, transfer tarihi ağustosun son haftası olacak. Şimdiden arayışa giren Galatasaray yönetimi, UEFA ile yapacağı görüşme sonrası bu takviyeyi yapacak.

4-GENÇ BİR YEDEK KALECİ

Galatasaray teknik heyeti, Muslera’nın alternatifi olabilecek bir yabancı kaleci ısrarını sürdürüyor. Boffin’den yüksek maliyeti nedeni ile vazgeçen, Rajkovic’i de 5 milyon Euro’luk bonservisi nedeni ile beklemeye alan G.Saray, geleceğe yönelik yabancı bir kaleci takviyesi için arayış içinde...

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ