MENÜ

Hamzaoğlu'nun Burak Yılmaz kumarı

Sivas deplasmanına damga vuran, Hamza hocanın kadro tercihi oldu. Burak'ı kulübeye çekip, Olcan'ı ilk 11'de oynatan Hamzaoğlu, bu tercihiyle şaşırttı. Devre arasında sakatlanan Sneijder'in yerine oyuna giren Burak, attığı golle Aslan'ı hayatta tuttu

Hamzaoğlu'nun Burak Yılmaz kumarı

Galatasaray ligin ilk haftasındaki Sivas deplasmanında 2-0’dan skoru 2-2’ye getirirken, maça damgasını vuran teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun tercihleri oldu. İlk 11’de Burak Yılmaz yerine Olcan Adın’ı oynatan Hamza hocanın, oynadığı kumar, ilk yarıda Aslan’a çok şey kaybettirdi.

Galatasaray soyunma odasına yenik durumda girerken, belinden sakatlanan Sneijder, yerini Burak’a bıraktı. Sivas’ın ikinci golü penaltıdan gelirken, Burak Yılmaz 60. dakikada attığı golle takımına hayat verdi. Burak’a Podolski’nin golü de eşlik edince, Galatasaray 1 puanı kurtarmış oldu. Ancak Hamza hocanın savunmayı ön planda tutan tercihleri, hem taraftarlar hem de otoriteler tarafından sert şekilde eleştirildi.

‘Defans aksıyor’ bahanesi

Hamza hoca, Burak’ı kulübeye çekip, Olcan’ı ilk 11’e almasını ise “Ön tarafta Burak, Podolski ve Sneijder oynadığında takım savunması aksıyor” sözleriyle açıkladı. Ancak bu gerekçe, sosyal medyada, “Bu takım Akhisar değil, Galatasaray. Tek forvetle oynamak büyük takıma yakışmaz” görüşünü savunan taraftarların tepkisini çekti.

‘Zamanla toparlanacağız’

Henüz ligin ilk maçını oynadıklarını hatırlatan Hamzaoğlu, “Takım fiziksel olarak henüz istediğimiz duruma gelmedi. Zamanla daha iyi olacağız. Ufak tefek hatalar olacaktır. Biz de maçtan maça tercihlerimizi değiştirebiliriz, önümüzde uzun bir maraton var” ifadesini kullandı. Hamza hoca ayrıca transfer çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Kral, Aslan'a hayat verdi

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, ikinci yarıda oyuna girip, maçın kaderini değiştiren isim oldu. Tecrübeli futbolcu, Selçuk’un pasında attığı golle, takımına hayat verdi. Böylece 45 dakika sahada kalmış olsa da, sezona golle başlayan yıldız futbolcu, krallık için ne kadar iddialı olduğunu ortaya koydu. Bu arada Sivasspor, Burak’ın en fazla gol attığı takım konumuna yükseldi. Ligde 11 kez Yiğidolar’ın filelerini havalandıran Burak, Gaziantep ve Kayseri’ye de 10’ar gol göndermişti. Burak’ı dünkü maçta ilk 11’de göremeyenler ise Bilic’in çalıştırdığı West Ham’la anlaştığını düşünmeye başladı. Ancak Hamza Hamzaoğlu, Burak için teklif geldiği haberini yalanladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ