MENÜ

Hamza Tozkoparan: 3 puanı kaçırdık

PTT 1. Lig'de zor günler geçiren Kartalspor Kulübü'nün başkanı Hamza Tozkoparan, lig lideri Manisaspor'la 0-0 berabere kaldıkları maçta iyi oynadıklarını ancak 3 puan alamadıklarını söyledi.

Hamza Tozkoparan: 3 puanı kaçırdık

PTT 1. Lig’in 19. haftasında oynadıkları Manisaspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Hamza Tozkoparan, takım halinde iyi mücadele ettiklerini ancak sonuca ulaşmakta zorluk çektiklerini belirterek, "Manisaspor maçında takım olarak çok iyi oynadık ama kazanamadık. Bu ligde, liderle sonuncu takım arasında güç olarak çok bir farklılık yok. Sonuncu takım lig liderini yenebiliyor. Takımların birbirine yakın olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Önümüzdeki hafta küme düşme hattındaki rakiplerinden Samsunspor ile 6 puanlık bir maça çıkacaklarını hatırlatan Tozkoparan, "Samsunspor maçına, Manisaspor mücadelesinden farklı bakmıyoruz. Tüm maçları kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu maçta da
en iyi şekilde mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ligin ikinci yarısı öncesinde kadrolarını önemli oyuncularla güçlendirdiklerini anlatan Hamza Tozkoparan, ilk hedeflerinin, bir an önce küme düşme potasından kurtulmak olduğunu belirtti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ