MENÜ

Hamza Hamzaoğlu'nun Beşiktaş'ı imha planı!

Cim Bom'un teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş analizini tamamladı ve dünkü antrenmanda rakibi nasıl yıkacaklarını tek tek öğrencilerine anlattı. Galatasaray'ın pazar günkü planı, önce Kartal'ın kanat akınlarını kesip, ardından önde baskı kurarak gol ya da goller bulmak.

Hamza Hamzaoğlu'nun Beşiktaş'ı imha planı!

Galatasaray’da Beşiktaş derbisinin taktiği belirlendi. Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş hakkındaki analizini tamamlayıp, dünkü antrenmanda oyuncularıyla kısa süren bir toplantı gerçekleştirdi. Hamza hoca bu çalışmada, Kartal’ı nasıl yıkacaklarını tek tek anlattı. Buna göre Cim Bom öncelikle Beşiktaş’ın kanat akınlarını durduracak. Özellikle Gökhan Töre ve Olcay Şahan tehlikesine dikkat çeken Hamza hoca, orta sahanın kanatlarında görev alacak oyuncularının, beklere yardım etmesini istedi. Beşiktaş’ı durdurduktan sonra Galatasaray’da hedef, oyunu rakip yarı alana yıkmak. Bunun için de Hamza hoca önde baskı yapılmasını istedi. Bu da, presin Burak Yılmaz ve Umut Bulut ikilisiyle başlayacağı anlamına geliyor...

Her oyuncuya özel görev

Sarı-Kırmızılılar’ın en güvendiği aksiyon ise kanat organizasyonları. Ceza sahasına girecek iki santrforun etkin olması için her iki kanattan her fırsatta içeriye orta yapılacak. Burada rakip savunmadan dönmesi muhtemel topları tekrar pozisyona çevirmek için orta sahanın desteğine ihtiyaç duyan Aslan’da, Selçuk İnan ve Felipe Melo’nun ön tarafa doğru aktif rol üstlenmesi bekleniyor. Galatasaray’da, maç gününe kadar yapılacak antrenmanlar işte bu plan doğrutlusunda gerçekleşecek.

Duran topa ekstra program

Hamza hocanın uyardığı noktalardan biri de, Beşiktaş’ın duran toplarda yarattığı tehlikeler hakkındaydı. Ceza sahası içinde hem alan hem de adam paylaşımı yapılması talimatını veren Hamzaoğlu, bu konuda kesinlikle hata yapılmasını istemediği için öğrencilerine sürekli olarak ikazda bulunuyor ve özel çalışmalar yaptırıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ