MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Yemeyin artık şu golleri

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bu kez öğrencilerine sert çıktı.

Hamza Hamzaoğlu: Yemeyin artık şu golleri

Cim Bom’un teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, bu kez öğrencilerine sert çıktı. Karabük maçında skor 3-0’a geldikten sonra yenilen 2 gol karşısında çılgına dönen 45 yaşındaki teknik adamın, soyunma odasında daha agresif konuştuğu öğrenildi. Hamza hocanın, “Kolay gol yeme hastalığından kurtulmalıyız. Şampiyonluk için bunu başarmak zorundayız. Yemeyin artık şu golleri. Defansif konulara daha çok çalışmamız gerekecek. Ligin bundan sonrası hata kaldırmaz. Trabzon gibi bir takım karşısında gol yedikten sonra kazanmak zordur” dediği bildirildi.

Yasin Öztekin sözünü tuttu!

Aslan’a sezon başında Erciyesspor’dan transfer olan Yasin Öztekin, Prandelli döneminde forma şansı bulamıyordu. Hamza Hamzaoğlu döneminde ise canla başla çalışan Yasin, hocasına formayı kapması halinde bir daha bırakmayacağı sözünü vermişti. Yıldız futbolcu dediğini yaptı, formayı kaptı ve bir daha bırakmadı. Hamza hocayla çıkışa geçen, 13 asist ile takımın en çok gol pası veren ismi olan Yasin Öztekin, hem taraftarın gözüne girdi hem de teknik heyetten takdir topladı.

Takımı taşıyan muhteşem üçlü

Galatasaray’da Burak, Umut ve Sneijder 3’lüsü, toplam 50 golün 32’sini kaydetmeyi başardı. Geçtiğimiz sezonun tamamında toplam 33 golün altına imzasını atan üçlü, bu rakamı ligin 26. haftasında bitime 8 maç kala yakaladı. Ligde gol krallığı yarışı içerisindeki Burak Yılmaz, rakip fileleri 14 kez havalandırırken, Umut Bulut ise 10 kez bu sevinci yaşadı. Sneijder, son olarak Karabükspor maçında ağları iki kez sarstı ve gol sayısını 8’e çıkardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ