MENÜ

Hamza Hamzaoğlu ve gazeteciler mahsur kaldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray maçının ardından Hamza Hamzaoğlu ve basın mensupları statta mahsur kaldı.

Hamza Hamzaoğlu ve gazeteciler mahsur kaldı

Ziraat Türkiye Kupası'nın üçüncü haftasında Galatasaray'ın, deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 4-1'lik skorla mağlup ederek G Grubu'nda 3'te 3 yapma başarısı gösterdiği karşılaşmanın ardından ilginç bir olay yaşandı.

Diyarbakır Atatürk Stadyumu
'nun ev sahipliği yaptığı mücadeleyi değerlendirmek için gerçekleştirilen basın toplantısında Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu ve medya mensupları, stattaki basın odasında mahsur kaldılar.

Cim Bom
'un 44 yaşındaki hocası Hamzaoğlu'nun odadan çıkmak için kapıya açmak istediği sırada kapının kulbunun yerinden çıktığı ve böylece odada yer alan herkesin içeride mahsur kaldığı ifade edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, basın toplantısı için geldiği odada, yaptığı açıklama sonrası mahsur kaldı. Dışarıdan içeriye girmeye çalışan kalabalığa engel olmak isteyen stat görevlileri kapıyı kilitledi. Açıklama sonrası kapıyı açmaya çalışan görevliler bu kez kapı kolunu kırınca, Hamzaoğlu ve gazeteciler, içeride yaklaşık 10 dakika mahsur kaldı. Dışarı çıkan Hamzaoğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen sarı kırmızılı taraftarlar, arbede yaşanmasına sebep oldu.
Pandev gidecek mi? Hamzaoğlu açıkladı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ