MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Oyunun üstünlüğünü elimizde tuttuk

Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1-1 berabere kaldıkları Adanaspor maçı sonrası konuştu. Maçın sonuna kadar üstünlüğü ellerinde tuttuklarını belirten Hamzaoğlu, ''Beraberliği yakaladık ama daha sonrasında baskı yapmamıza rağmen ikinci golü bulamadık.'' dedi.

Hamza Hamzaoğlu: Oyunun üstünlüğünü elimizde tuttuk

Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında deplasmanda Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu basın toplantısında 90 dakikayı değerlendiren Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

“İyi oynadığımızı düşünüyorum. Aslında mücadele ettik pozisyonlarda yakaladık. Maçın başından sonuna kadar oyunun üstünlüğünü elimizde tuttuk. Tabii Adanaspor oynaması gerektiği gibi iyi savundu, iyi oynadı. Zaman zaman hızlı hücumlara çok iyi çıkışlar yaptı. Biz penaltı kaçırdık, golleri kaçırdık. Geri de düştük. Beklemediğimiz ufak tefek sakatlıklar oldu. Bütün olumsuzlukları yaşadık, iyi ki yenilmedik. Yenilebilirdik, beraberliği yakaladık ama daha sonrasında baskı yapmamıza rağmen ikinci golü bulamadık. Adanaspor’u tebrik ediyorum"

YORUM YAZ