MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Biraz sabır istiyoruz

Bursaspor Başkanı Ali Ay, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Fenerbahçe maçı öncesi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret ederek, Bursaspor'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Hamza Hamzaoğlu: Biraz sabır istiyoruz

Bursaspor yönetimi, Osmangazi Belediye Başkanı Dündar'ı ziyaret etti.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Fenerbahçe maçı öncesi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret ederek, Bursaspor'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Medipol Başakşehir maçında yaşanan tezahüratların takıma olumsuz etkisi olacağına dikkat çeken Başkan Mustafa Dündar, "Ligi bir iki hafta olarak değerlendirmememiz lazım. Lig uzun bir maraton. Tüm sezonu düşünmeliyiz" dedi.

ALİ AY: "ÖNCELİĞİMİZ DENK BÜTÇE"

Bursaspor Başkanı Ali Ay'da, bu güne kadar takıma verdiği destekler için Başkan Dündar'a teşekkür etti. Takımın bu günkü durumunun gayet iyi olduğuna vurgu yapan Başkan Ali Ay, "Şu an takımımızda tam bir kolej havası var diyebilirim. Gruplaşmalar yok, herkes birbirine karşı saygılı. Bir bakıyorsunuz 20 futbolcu bir odada toplanmış sohbet ediyor. İyi bir hava yakalandı. Bursaspor bu sezon çok güzel sonuçlara imza atacak. Sadece biraz sabır bekliyoruz" dedi.

HAMZAOĞLU: "BİRAZ SABIR İSTİYORUZ"

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligin henüz başında olduklarını belirtti, "Takım olmak bir zaman istiyor. Kısa süreli beklentiler bu takımı zaten olumsuz şekilde etkilemiş. Biz de bunu yapmak için mücadele veriyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ