MENÜ

Hamza Hamzaoğlu, ayrılığın ardından ilk kez konuştu!

Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray ile yolların ayrılmasın ardından ilk kez konuştu...

Hamza Hamzaoğlu, ayrılığın ardından ilk kez konuştu!

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu depremi... Sarı-Kırmızılı kulüp, genç teknik adamla yollarını ayırdı.

Hamza Hamzaoğlu, bu ayrılığın ardından ilk kez konuştu ancak ser verip sır vermedi.

A Spor'a açıklamalarda bulunan başarılı teknik direktör, "Galatasaray'la yollarımızı ayırdık. Hayırlısı olsun" dedi.

Hamza Hamzaoğlu'nun yerine konuşulan birçok teknik adam bulunuyor. Bu teknik adamların başında Ersun Yanal ve Abdullah Avcı gibi isimler yer alıyor.

Galatasaray tarihine geçti

Galatasaray'da yolların resmen ayrıldığı Hamza Hamzaoğlu 3 kupa sığdırdığı Galatasaray macerasında hem futbolculuk döneminde hem de teknik direktörlük döneminde şampiyonluk yaşayan ilk isim olmuştu.

Beklenmedik bir şekilde görevinden ayrılan Hamza Hamzaoğlu sarı kırmızılı kulüpte son dönemde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekmişti. Hamza Hamzaoğlu Galatasaray ile çıktığı 52 maçta 33 galibiyet, 10 mağlubiyet, 9 beraberlik alırken görevde kaldığı yaklaşık 1 yılda kazanılabilecek olan 3 kupayı (Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa) da müzeye götürdü.



Sarı kırmızılıların son dönemdeki başarılarında büyük pay sahibi olan Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'da hem teknik direktör hem de teknik direktör olarak şampiyon olan ilk isim olmuştu. Galatasaray'da daha önce futbolculuk döneminde şampiyonluk yaşayan isimler teknik direktör olarak bu başarıyı yaşayamamışlardı. Futbolculuğunda 1992-1994 yılları arasında sarı-kırmızılı forma ile 2 şampiyonluk yaşayan Hamzaoğlu, teknik direktör olarak 2014-2015 sezonunda mutlu sona ulaşarak adını kulüp tarihine altın harflerle yazdırmıştı.

İŞTE GALATASARAY'IN TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARI! TIKLAYIN..

Haberin Devamı
YORUM YAZ