MENÜ

Hamren: Ibrahimoviç'in yokluğunu hissettik

İsveç Milli Takım Teknik Direktörü Erik Hamren, Millilerimiz ile oynanan hazırlık maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Hamren: Ibrahimoviç'in yokluğunu hissettik

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek Türkiye A Milli Takımı, Antalya'da oynanan hazırlık maçında İsveç'i 2-1 yendi.

Maçtan sonra konuşan İsveç Milli Takım Teknik Direktörü Erik Hamren, öncelikle çok güzel bir maç olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın tam bir turnuva havasında geçtiğini belirten Erik Hamren, "Atmosfer açısından taraftar ve iki takım için de güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Tabii ki böyle bir maçtan sonra kaybetmekten üzgünüz. Takımım açısından artılarımız olduğunu düşünüyorum. Takım olarak iyi savunma yaptık, hücumda da Türkiye'den daha fazla pozisyona girdik. Ancak, ileride çok top kaybettik. Bu bizim açımızdan olumsuzdu. Bizim için çok artıları olan bir müsabaka olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Türkiye'nin topa daha fazla sahip olmasını beklediğini ve oyunun da bu şekilde geliştiğine vurgu yapan Erik Hamren, genel olarak oyundan memnun olduğunu söyledi.

İbrahimoviç'in maça getirilmemesine ilişkin soruya ise Erik Hamren, "Dünyanın en iyi oyuncularından birisi. Bizim takımımızda etkili bir oyuncu. O açıdan yokluğunu hissettik. Bu maça gelmeden önce zaten oynamayacağını bildiğimiz için o açıyı düşünmedik. Oyuncularımın performansından memnunum" diye karşılık verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ