MENÜ

Hamit Altıntop Yeni Malatyaspor'la anlaştı

Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefleyen Malatyaspor’dan flaş hamle... Sarı-Kırmızılılar, Darmstadt ile sözleşmesi sona eren yıldız futbolcu Hamit Altıntop ile her konuda anlaşmaya vardı. İmzaların birkaç gün içerisinde atılması bekleniyor.

Hamit Altıntop Yeni Malatyaspor'la anlaştı

Yıllar sonra Süper Lig’e dönen Evkur Yeni Malatyaspor, kadrosuna bir yıldız katmaya hazırlanıyor. Sarı- Kırmızılı ekip, Alman ekiplerinden Schalke 04’te yıldızını parlatan, daha sonra Bayern Münih ve Real Madrid gibi devlerin formasını giyen Hamit Altıntop’la görüşmelerde sona geldi.

Bundesliga 2 ekiplerinden Darmstadt ile olan sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki futbolcu ile büyük oranda anlaşmaya varan Doğu temsilcisi, ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından Hamit transferini açıklamayı planlıyor. Yıldız oyuncunun tecrübesinden yararlanmak isteyen teknik direktör Erol Bulut da, Hamit transferini adeta dört gözle bekliyor. 42 yaşındaki çalıştırıcı, yönetime başarılı futbolcunun takıma katılması adına tüm şartların zorlanması gerektiğini iletirken, Hamit’in de Türkiye’ye dönmek istediği öğrenildi.

Tecrübeli oyuncunun, birkaç gün içerisinde kendisini Malatyaspor’a bağlayacak olan resmi imzayı atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ