MENÜ

Hamit Altıntop: Gol atarsam sevinmem

Sarı-Kırmızılılar'ın sezon başında renklerine bağladığı yıldız oyuncu Hamit Altıntop, İspanyolların popüler gazetesi Marca'ya kapak oldu.

Hamit Altıntop: Gol atarsam sevinmem

Geçtiğimiz sezon Real Madrid ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final tecrübesi edinen, bu sezon ise Galatasaray'la çeyrek finale kadar yükselen Hamit Altıntop, Madrid ekibine karşı güçlü duyguları olmadığını dile getirdi; "Real Madrid'e kinim veya öyle bir şeyim yok. Kulüp hakkında sadece iyi kelimelere söyleyebilirim. Her zaman pozitif düşünürüm. Madrid'de oynayan dünya çapında oyuncular var. Cristiano , Xabi, Ramos, Benzema, Casillas gibi oyuncular oynarken büyük keyif aldım" dedi.

Deneyimli orta saha oyuncusu, Mourinho ve futbolcu arkadaşlarına karşı rakip olarak oynayacak olmasından dolayı büyük bir heyecan duyduğunu belirtti.

Bernabeu'da oynanacak karşılaşmada iyi bir oyun oynamak istedğini belirten Hamit; "Umarım Real Madrid'li taraftarlara gerçek Hamit Altıntop'u gösterebilirim" dedi. Galatasaray'a kendisini transfer etmek için çok istekli olmalarından dolayı geldiğini söyleyen deneyimli oyuncu; "Galatasaray'a geldim çünkü beni transfer edebilmek için çok fazla tutkuluydular. Bu kararımdan pişman değilim. Burada futbol oynarken eğleniyorum ve bu benim için pahayla biçilemez bir durum" diyerek sözlerine devam etti.

GOL ATARSA SEVİNMEYECEK!


Hamit ayrıca, eski takım arkadaşlarına ve takımına saygısından ötürü çeyrek finalin ilk ayağında, Bernabeu'da gol atarsa sevinmeyeceğini açıkladı. Galatasaray'ın Real Madrid'i eleyebileceğini söyleyen Hamit; "Elbette, futbolda herşey mümkündür. Biz favoriyken kaybettiğimiz birçok maç oynadım. Anahtar nokta ilk maçtan beraberlik alarak ayrılmamız. Biz Bernabeu'dan çıkabilirsek, evimizde işi bitiririz. Burası İstanbul, burada herşey mümkün" diyerek tur adına umutlu olduğunu açıkladı.

"Topla rahat oynayabilen tutkulu bir takımız. Türkiye'nin Barcelona'sıyız. Bizim takımımız hakkındaki en güzel şey ise üç farklı sistemi kullanıyor oluşumuz. Bernabeu'da saldıracağız. Bizim cesur bir teknik direktörümüz var" diyerek sözlerine son verdi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ