MENÜ

Hamilton hırs yaptı

Lewis Hamilton, 2014 sezonuna çaylak bir pilot gibi sıkı şekilde çalışarak hazırlanacağını ifade etti.

Hamilton hırs yaptı

Hamilton, performansını tam olarak yansıtamadığını düşündüğü sezonun ardından, gelecek yılı en iyi şekilde geçirmek için yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

İngliz pilot, "Fabrikada mühendislerle birlikte çalışıyor olmam gerekiyor. 2006'dan 2007 geçerken olduğu gibi bir kış sezonu geçirmek istiyorum" dedi.

Hamilton, "Bu yıl, performansım açısından vasat bir yıl oldu. O yüzden çok sıkı çalışmam ve kendimi daha fazlasını yapabileceğimi düşündüğüm noktaya getirmem gerekiyor" diye konuştu.

Hamilton, 2007'de, McLaren'la F1'de çıktığı ilk sezon öncesinde, motor sporlarının zirvesinde mücadeleye hazır olmak için yoğun bir öğrenme sürecinden geçirilmişti.

İlk yılında, çifte dünya şampiyonu takım arkadaşı Fernando Alonso'ya meydan okuyan Hamilton'ın bu çalışmaları sonuç vermiş ve şampiyonluğu son yarışta Kimi Raikkonen'e karşı kaybetmişti.

Yeni motorların kullanılacağı ve F1'in köklü bir değişimden geçtiği 2014 sezonunda, araçlardan en iyi şekilde yararlanmanın çok daha zor hale geleceğini söyleyen Hamilton, "Gelecek yıl farklı olacak. frenleri, KERS'i ve yakıtı (en iyi şekilde) yönetmek zorundayız. Lastikler de farklı olacak" dedi.

Hamilton, "Şu an bunlar muamma. Simülatörde çalışsak da, gelecek yılki lastik modellerini bilmiyoruz. O yüzden sürüş stilinin ne kadar farklı olacağını bilmek zor" değerlendirmesinde bulundu.

turkiyef1

Haberin Devamı
YORUM YAZ