MENÜ

Hami Mandıralı: "Fatih Öztürk, aslan gibi oynar!"

Hami Mandıralı düne damga vuran Fatih Öztürk’ün sözleriyle ilgili, “Alper Boğuşlu ile sorunları vardı, aralarında geçen konuşmayı kulağımla duymadım ama o varken şans bulamadı. Milli takıma giderse aslan gibi oynar” dedi.

Hami Mandıralı: "Fatih Öztürk, aslan gibi oynar!"

Akhisarspor’da iki kupa kaldırdıktan sonra milli takıma çağrılmayan kaleci Fatih Öztürk’ün, Milli Takım Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu hakkındaki açıklamaları düne damga vurdu.

Haberin Devamı

FANATİK’e verdiği röportajda, Boğuşlu’nun kendisine ettiği küfrü Hami Mandıralı’nın da bildiğini söyleyen Fatih’in sözleri hakkında Mandıralı da konuştu.

Radyospor’da açıklamalarda bulunan Mandıralı, “Fatih Öztürk ve Alper Boğuşlu benim dönemimde Trabzonspor’da vardı. Aralarında bir problem oldu. Fatih’in konuştuğu, dillendirdiği çok şeyler var. Fatih bana göre de önemli bir kaleci. Ama o söylemlerinden, benim kulağımla duyduğum bir şey yok. Boğuşlu varken şans bulamadı. 1 maç oynadı, görev aldığım için onu Antalya maçında oynattım. Güzel de oynadı. Fizik, estetik ve teknik olarak iyi bir kaleci” dedi.

‘Performansı sürerse’

Mandıralı sözlerini şöyle tamamladı: “Daha da iyi yerlerde olabilirdi. Biraz geç kaldı. Şimdi Akhisarspor’da çok iyi maçlar da çıkarıyor. Kaleciler dönem dönem iyi maçlar çıkarır. Performansını sürdürürse milli takıma davet edilecektir sonraki süreçte. Fatih, Milli Takıma giderse aslanlar gibi görevini yapar.”

Haberin Devamı

Fatih Öztürk ne demişti?

Akhisarspor’un başarılı kalecisi Fatih, FANATİK’e verdiği röportajda, şunları söylemişti: “5 senelik bir hikaye bu. Trabzon’da Alper Boğuşlu beni kadroya almıyorken eksiğimi sordum. ‘Kadroya girmen için Zeki Ayvaz’ın ölmesi lazım, işine gelmiyorsa s*ktir olup gidebilirsin’ cevabını aldım. Milli takım kalesi kime emanet herkes bilsin! Orası milletin evi, kişilerin ego yeri değil”

YORUM YAZ