MENÜ

"Hamburg yolunda sonun başlangıcı olsun"

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon oynadıkları 9 maçı da kaybetmediklerini belirterek, "İnşallah UEFA Avrupa Ligi'nin Hamburg'ta oynanacak finali için sonun başlangıcı yarın Bükreş'te olsun" dedi.

"Hamburg yolunda sonun başlangıcı olsun"

Romanya Galatasaraylılar Derneği’nin Bükreş’te düzenlediği geceye katılan Polat, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin uluslararası ilk ve tek markasının Galatasaray olduğunu belirterek, "Biz dünyanın neresine gidersek gidelim Galatasaraylıların orada örgütlenmiş olduğunu görüyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor, Galatasaraylılarla, Galatasaray’ımızla gurur duyuyoruz" dedi.

Dinamo Bükreş ile yarın önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatan başkan Polat, "UEFA Avrupa Ligi’ndeki 10. maçımızı oynayacağız. Yaptığımız maçların büyük bir kısmını kazandık, maç kaybetmedik. Kupa’ya doğru, Hamburg’a doğru sonun başlangıcı burada Bükreş’te başlatılsın. İnşallah da yarın böyle olur. Sevinçli bir gün yaşarız" diye konuştu.

Geceye, Galatasaray’ın eski futbolcusu Popescu ile eski futbolcusu ve teknik direktörü Hagi’de bir süre katıldı. Öte yandan, Romanya Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Aykut Akbulut, Adnan Polat’a, gecede kulüp kürek şubesine iletilmek üzere 10 bin avroluk çek ile plaket verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ