MENÜ

Halkbank kafilesi Rusya'da

Halkbank Erkek Voleybol Takım Kaptanı Ulaş Kıyak: "Buradan puanla dönmek için elimizden geleni yapacağız"

Halkbank kafilesi Rusya'da

Halkbank Voleybol Takımı, Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi mücadelesi için Rusya’nın Kazan kentine gitti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Halkbank, Şampiyonlar Ligi D Grubundaki üçüncü maçında, 2 Aralık Çarşamba günü Rusya’nın Zenit Kazan takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

Havalimanında Kazan’daki Türk konsolosluk yetkililerinin karşıladığı Halkbank kafilesi, sorunsuz bir şekilde ülkeye giriş yaptı ve konaklayacağı otele geçti. Saint Petersburg Kazan Spor Salonunda, Zenit Kazan’la karşı karşıya gelecek Halkbank takımına Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu da eşlik ediyor.

"Arkadaşlarıma güveniyorum"

Halkbank Erkek Voleybol Takım Kaptanı Ulaş Kıyak, yorucu bir yolculuktan sonra Kazan’a ulaştıklarını belirterek, "Burada hem çalışıp hem dinleneceğiz. Halkbank takımı her maça kazanmak için çıkar. Buradan puanla dönmek için elimizden geleni yapacağız. Arkadaşlarıma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Takımın milli oyuncularından Emre Batur da önce fiziksel koşullara uyum sağlayacaklarını ardından da Zenit mesaisine başlayacaklarını belirtti. Emre, Türkiye’ye puanla dönmek için iddialı olduklarını kaydetti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ