MENÜ

Halil Umut Meler ve Arda Kardeşleri, TFF Başkanı Nihat Özdemir ikna etti!

MHK'nın son hakem kararları sonrasında Türk futbolunda şok yaşanırken, adı listede olmayan Mete Kalkavan hakemliği bırakma kararı almış, Halil Umut Meler'le Arda Kardeşler de görev almak istemediklerini bildirmişti. Ancak TFF Başkanı Nihat Özdemir'in devreye girdiği, Meler ile Kardeşler'i ikna ettiği öğrenildi. İki hakemin de bu hafta VAR'da olacağı kaydedildi.

Halil Umut Meler ve Arda Kardeşleri, TFF Başkanı Nihat Özdemir ikna etti!

Türk futbolunda hakem depremi yaşanıp, artçıları devam ederken, son dakika gelişmesi yaşandı... MHK'nın içlerinde Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Ali Palabıyık gibi deneyimli isimlerin bulunduğu 13 hakeme bir daha Süper Lig'de maç vermeyeceğini açıklaması sonrasında Mete Kalkavan da adı listede olmamasına rağmen hakemliği bırakma kararı almıştı.

Haberin Devamı

Bu flaş gelişmelerin ardından FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'le birlikte Arda Kardeşler, MHK'nın son hakem kararları sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'na giderek görev almak istemediklerini MHK'ya bildirmişti.

İki hakemin akıbetinin ne olacağı merak konusu olurken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in, Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler’i arayıp ikna ettiği öğrenildi.

Meler ve Kardeşler'in bu hafta VAR hakemi olarak görev alacakları kaydedildi. Hangi maçta VAR hakemi olacakları ise maç günü açıklanacak.

FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ