MENÜ

Halil Umut Meler Hatayspor - Karagümrük maçına VAR olarak atandı

MHK'nın kararına tepki göstererek bu hafta maç yönetmek istemediklerini ileten ve sonrasında TFF Başkanı Nihat Özdemir tarafından ikna edilerek bu hafta sadece VAR görevi üstlenecek olan Halil Umut Meler'in atandığı maç belli oldu. MHK, Meler'i Hatayspor - Karagümrük karşılaşmasında görevlendirdi.

Halil Umut Meler Hatayspor - Karagümrük maçına VAR olarak atandı

TFF ve MHK'nın verdiği tartışmalı hakem kararı sonrasında Mete Kalkavan, sezon boyunca görev almayacağını iletirken, Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler bu hafta görev maç yönetmek istemediklerini MHK'ya iletti. Ancak TFF Başkanı Nihat Özdemir araya girerek bu iki hakemi de ikna etti. Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler VAR olarak bu hafta görev yapacaktı.

Haberin Devamı

Hatay - Karagümrük maçına atandı

MHK'nın kararına tepki gösteren iki hakem ikna edildikten sonra VAR atamaları gerçekleşti. Bugün saat 13:30'da oynanacak olan Hatayspor - Karagümrük maçına Halil Umut Meler VAR olarak atandı.

Arda Kardeşler de VAR'da görev alacak

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in arayarak ikna ettiği hakemlerden bir diğer olan Arda Kardeşler de bu hafta bir maçta VAR olarak görev yapacak. Sadece bugünkü maçların VAR'ları açıklanırken, Arda Kardeşler'in yarın oynanacak herhangi bir karşılaşmada VAR görevi alması bekleniyor.

YORUM YAZ