MENÜ

Haldun Üstünel, istifa etti!

Haldun Üstünel, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'ndaki görevinden de istifa etti.

Haldun Üstünel, istifa etti!

Sarı-kırmızılı kulübün bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına katılan Haldun Üstünel, başkan Adnan Polat ve diğer yönetim kurulu üyeleriyle vedalaşırken, Galatasaray’daki tüm görevlerini bırakmış oldu.

Geride kalan sezonda yaptığı transfer çalışmaları nedeniyle, "transfer sihirbazı" lakabı alan Haldun Üstünel, geçen günlerde de Galatasaray Futbol A.Ş’deki görevinden istifa etmişti.

Haldun Üstünel'in açıklaması:
Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Haldun Üstünel, yönetim kurulu toplantısına girip, istifasını sundu ve diğer yöneticilerle vedalaştı.

Haberin Devamı

Yönetim Kurulu toplantısında 10 dakika kalan Üstünel, şu açıklamayı yaptı:

"Son bir aydır tüm kamuoyu tarafından takip edilen gelişmelerin ardından, sayın başkan Adnan Polat ile bir değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantı sonucunda sayın başkan Galatasaray'ın çıkarları gereği istifamın uygun olacağını düşündü. Galatasaray'ın çıkarları benim için her şeyden önce geldiği için biraz önce yönetim kurulu üyeliğimden ayrılıp, istifamı sundum. Ardından yönetim kurulu arkadaşlarımla vedalaştım. Kalan görev sürelerince yönetim kurulu arkadaşlarıma, sporcularımıza, profesyonellerimize ve bizzat hizmet eden personele başarılar dilerim."

Yönetim teşekkür etti
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, Futbol A.Ş’deki görevinin ardından kulüp yönetim kurulu üyeliğini de bırakan Haldun Üstünel’in istifasını kabul etti, bugüne dek yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Haldun Üstünel’in bugün tarihli dilekçesiyle kulüp yönetim kurulundan istifa ettiği belirtilerek, şöyle denildi: "Aramızda bulunduğu dönemde kulübümüze katkıları tartışmasız olan arkadaşımızın almış olduğu bu karar, bizleri üzmüş bulunmaktadır.

Arkadaşımızın kulübümüze olan katkılarının her Galatasaraylı gibi devam edeceğinden eminiz. Kendisine, bugüne kadar harcadığı yoğun emek ve gayretleri için teşekkür eder, üzülerek kabul ettiğimiz istifasının kendisine ve kulübümüze hayırlı olmasını dileriz."

YORUM YAZ