MENÜ

'Haldun Ustünel de rahatsızdır'

Eski yöneticilerden Ali Dürüst, futbol şubesinin ortadan kaldırılması hamlesini savunarak, “Bence Haldun Üstünel de kendisine verilen görevden rahatsızdır” dedi.

'Haldun Ustünel de rahatsızdır'

Sarı-Kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Ali Dürüst, Galatasaray’ın futbol şubesindeki değişim için çarpıcı ifadeler kullandı. Radyospor’da Haber Özel programına katılan Dürüst, Galatasaray’da futbol şubesinin sonradan hortlatıldığını belirterek, “Biz 1996’da Faruk Süren’le göreve geldiğimizde futbol komitesi gibi bir birim ortadan kalkmıştı. Galatasaray’da böyle bir kurum yoktur. Futbol şube sorumluluğu son 5-6 senedir hortlayan bir olay. Futbolu kişilere endekslemek Galatasaray’da alışılmış şeyler değildir. Bence Haldun Üstünel de kendisine verilen görevden rahatsızdır. Yönetim kurulu üyesinin gidip yurtdışında transfer peşinde koşması doğru değil. Büyük kulüplerde böyle bir uygulama yoktur. Yöneticinin gidip yurt dışında transfer pazarlığı yapması çağdışı bir olaydır” diye konuştu.

‘Rijkaard’a saygı duyulmalı’
Dürüst ayrıca, Rijkaard’ın düğününe yöneticileri çağırmamasının yadırganmaması gerektiğini vurgulayıp, “Belki kapalı bir tören istemiştir. Onun bir kez daha başarısız olacağını düşünmüyorum” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ