MENÜ

Hakkı Çelikel: Takımımız daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, sezona iyi başladıklarını ancak ikinci yarı kötü performans gösterdiklerini söyledi.

Hakkı Çelikel: Takımımız daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona iyi başladıklarını ancak ikinci yarı kötü performans gösterdiklerini söyledi. Yaşadıkları tüm olumsuzların üstesinden geleceklerini dile getiren Çelikel, "Sezon içerisinde iyi ve kötü gidişler olabiliyor. Bizim için önemli olan kötü günleri geride bırakarak her maça kazanma hırsıyla sahaya çıkmaktır. Biz büyük bir şehrin büyük bir takımıyız. Önümüzdeki maçlara kazanma parolası ve azmiyle çıkacağız. Hikmet hocamız da takımın başında güven veriyor. Oyuncularımız konsantre olmuş durumda. Önümüzdeki her maçı final maçı olarak tek tek aşıp ileriye bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Çelikel, sezonun tamamlanmasına 4 maçlarının kaldığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Evimizde 2 maçımız var. Bu maçlardan da kayıpsız ayrılmak istiyoruz. Takımımızı kalan haftalarda puanlar alarak daha üst sıralara taşıyacağız. Bu da Malatya halkıyla beraber olacaktır. Bize sürekli destek verdiler, vermeye de devam edecekler. Biz başarıyı hep birlikte aldık yine öyle olacak. Bu sezon takımımızı ligde tutup önümüzdeki sezonun planlanmasını yapacağız. Aramızdan ayrılan oyuncular da oldu tabi bu süreçte onlara da verdikleri destek ve emek için teşekkür ederim. Takımlar böyledir oyuncu gelir gider ama takım baki kalır. O yüzden biz Malatya halkını temsil ediyoruz. Takımımız daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor."

YORUM YAZ