MENÜ

Hakan Kutlu: ‘Sergen hocaya tebrikler'

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 3-0’lık mağlubiyetin ardından rakiplerini övdü. Kutlu, “Beşiktaş’ı ve Sergen hocayı tebrik ediyorum. Gerçekten iyi bir takıma sahipler. Maçın hakemleri de sorunsuz bir oyun yönettiler” yorumunu yaptı.

Hakan Kutlu: ‘Sergen hocaya tebrikler'

Ligde dün akşam Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Yukatel Denizlispor’da teknik direktör Hakan Kutlu, ligde kalacaklarını belirtti. Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kutlu, “Maça iyi başladık ama iyi götüremedik. Beşiktaş golü bulmadan önce gol pozisyonunu biz yakaladık. Golle sonuçlandırsak belki ilerleyen dakikalarda farklı olabilirdi. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Onlar ilk pozisyonu değerlendirdi. Sonra da gol pozisyonları buldular” diye konuştu. Maçın hakemlerini tebrik eden Kutlu, “Beşiktaş’ı ve Sergen hocayı da tebrik ediyorum. Gerçekten iyi bir takım. Maçın hakemleri de sorunsuz bir maç yönettiler” dedi.

Haberin Devamı

‘40 puanla ligde kalınır’

Yarışın devam ettiğini belirten Kutlu, “Önümüzdeki hafta bizim için çok önemli. Çok sayıda sarı kart sınırında olan oyuncumuz vardı. Bunlardan yalnızca Sagal’ı kaybettik” değerlendirmesini yaptı. Oyuncularına güvendiğini dile getiren Hakan Kutlu, “Ligde 40 ila 42 puanla kalınacağını umuyorum. Takımımın yaptığı iyi şeyler de vardı. Gol yemenin verdiği moral bozukluğuyla istediklerimizi tam yansıtamadık. İlk 20 dakikada istediklerimizi sahaya yansıttık. Yeni Malatyaspor karşısında çok zor ve önemli bir maça çıkacağız. Lige tutunacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ