MENÜ

Hakan Kutlu: İlk 6 hedefimiz var, lige 3 puanla girmemiz gerekiyordu

TFF 1. Lig’in 29. haftasında sahasında Adanaspor’u 3-1 yenen Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Kutlu, play-off hedefinden kopmamak adına önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Hakan Kutlu: İlk 6 hedefimiz var, lige 3 puanla girmemiz gerekiyordu

TFF 1. Lig’in 29. haftasında sahasında Adanaspor’u 3-1 yenen Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Kutlu, play-off hedefinden kopmamak adına önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk dakikadan son dakikaya kadar iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Geriye düşmelerine rağmen 3 ay aradan sonra maçı çevirme inancını görmenin sevindirici olduğunu vurgulayan Kutlu, "İlk 6 hedefimiz var, lige 3 puanla girmemiz gerekiyordu, oyuncularımız maçın başından sonuna kadar hem oyun anlayışı hem de mücadele anlamında iyi karakter ortaya koydu." diye konuştu.

Önlerinde ertelenen İstanbulspor maçının olduğunu kaydeden Kutlu, "Oyuncularımın bugünkü maçtaki iştahı gördükten sonra maçı çevireceklerine inanıyordum. İlk 6 hedefimiz var, bunu gerçekleştirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ