MENÜ

Hakan Dinçtürk: Bu hareket savunulur mu?

Bursa-Fenerbahçe maçında sahaya giren taraftar ile karakoldan çıktıktan sonra fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşan Bursaspor Yöneticisi Avukat Hakan Dinçtürk gelen tepkilerin ardından Fanatik'e konuştu.

Hakan Dinçtürk: Bu hareket savunulur mu?

Bursa-Fenerbahçe maçında sahaya giren taraftar ile karakoldan çıktıktan sonra fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşan Bursaspor Yöneticisi Avukat Hakan Dinçtürk’e tepki yağmıştı. Dinçtürk, yapılan hareketi savunmadıklarını, sahaya giren taraftarın da çok pişman olduğunu söyledi.

'İş mecrasından çıktı'

Dinçtürk, süreci FANATİK’e anlattı:

“Dün (Önceki) gece bağlantığım TV programında kabul ediyorum, iş biraz mecrasından çıktı. Böyle bir olayı ne avukat ne de yönetici olarak savunmam, savunamam. Sosyal medya fenomeni değilim, olma peşinde de değilim. O yüzden böyle bir paylaşımı popülistlik adına yapmadım. Sadece merak eden Bursaspor taraftarı için paylaştım."

'Savunma kutsal haktır'

"Ayrıca savunma kutsal bir haktır, 21 yaşında üniversite öğrencisi olan o kardeşimize de başına neler geleceğini anlattım. Çok pişman. 6222 gereği dava açılacak, bir, belki 2 sene ceza alacak. Maçların olduğu gün gidip karakola imza verecek. Bu konularda emniyetle işbirliği yapan kulüpler gibi biz de iyi niyetimizi gösterdik, beklentimiz bu yönde.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ