MENÜ

Hakan Çalışkan: Karşılaşmayı 3-0, 4-0 gibi bir farkla kazanabilirdik

Evkur Yeni Malatyaspor Antrenörü Hakan Çalışkan, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında 2-1 yendikleri Kasımpaşa maçına ilişkin, "Karşılaşmayı 3-0, 4-0 gibi bir farkla kazanabilirdik. Çünkü girdiğimiz çok önemli pozisyonlar var. Bunları değerlendirebilsek, biraz daha son vuruşlarda dikkatli olabilseydik belki daha farklı kazanabilirdik." dedi.

Hakan Çalışkan: Karşılaşmayı 3-0, 4-0 gibi bir farkla kazanabilirdik

Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Antrenörü Hakan Çalışkan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, takım olarak MKE Ankaragücü karşılaşmasından sonra galibiyet sevinci yaşayamadıklarını hatırlattı.

Haberin Devamı

Galibiyetin teknik direktör Erol Bulut’un takımdan ayrılmasının ardından kendileri için biraz teselli olduğunu aktaran Çalışkan, "Hocamız çok güzel şeyler kattı bize, kulübümüze. Türk futbolu da çok değerli bir teknik adam kazanmış oldu sonuçta. Ben buradan verdiği emeklerden dolayı meslektaşı, arkadaşı olarak teşekkür ediyorum, hocamızın yolu açık olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Çalışkan, Kasımpaşa ile son iki sezonda oynadıkları karşılaşmalarda iki kez mağlup olduklarını, bir kez de berabere kaldıklarını anımsatarak, şöyle devam etti:

"İlk defa Kasımpaşa’yı yenmiş olduk. Karşılaşmayı 3-0, 4-0 gibi bir farkla kazanabilirdik. Çünkü girdiğimiz çok önemli pozisyonlar var. Bunları değerlendirebilsek, biraz daha son vuruşlarda dikkatli olabilseydik belki daha farklı kazanabilirdik. Oyuncu arkadaşlarım inanılmaz mücadele ettiler. Gösterdikleri özveri ve mücadeleden dolayı hem Ali Ravcı hocam adına hem de kendi adıma oyuncularımızı kutluyorum. Camiamıza hayırlı olmasınız diliyorum."

YORUM YAZ