MENÜ

Hakan Arslan: Fernandes'e özendim

Sivas’ta 3 gol atarak Antalyaspor’u adeta tek başına yıkan Hakan Arslan, hat-trickin hikayesini anlattı: 17 dakikada Fernandes’in hat-trick yaptığını duyunca, ‘Bir orta saha oyuncusu bunu nasıl yapar’ dedim. Bir gün sonra ba na nasip oldu.

Hakan Arslan: Fernandes'e özendim

Sivasspor’un ofansif orta saha oyuncusu Hakan Arslan, Antalyaspor maçında yaptığı hat-trickin perde arkasını Lig Radyo’da Ömer Necati Albayrak’ın sunduğu Mixed Zone programında anlattı. “Karşımızda Dünya çapında yıldız oyuncular vardı” diyen başarılı oyuncu, “Böyle olması beni biraz daha kamçıladı. Saha çıkıyorsun, karşında Nasri oynuyor, Eto’o var, Maicon var. Play Station oynarken aldığımız adamlar bunlar. Onlara karşı oynamak ekstra motivasyon bizim için” dedi ve ekledi:

‘Nasıl olur dedim’

“Maçtan bir gün önce kampta haberleri dolaşıyordum. Fernandes’in 14 dakikada attığını duydum. Dedim ki nasıl oluyor acaba bir orta saha oyuncusunun art arda gollerle böyle bir hat-trick yapması. Çok şaşırdım, inşallah bize de nasip olur dedim. Kendi kendimce bunu düşündüm, arkadaşlarla da paylaştım. Onlar tabi üst düzey oyuncular dedik ama kısmet bir gün sonra ben gerçekleştirdim bunu.”

‘Yabancı yapsa...’

“Yabancı sınırı nedeniyle Türk oyuncular az şans buluyor gibi bir algı var ama öyle değil aslında. İyi olan yerli her zaman oynuyor. Hat-trick yaptıktan sonra güzel, olumlu tepkiler aldım. Belki bunu yabancı bir oyuncu yapsa çok daha fazla gündemde olacaktı ama ben de güzel şeyler duydum. Yerli bir oyuncunun bunu yapması da değerli bence diğer oynayan yerli arkadaşlarımız için.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ