MENÜ

Haftanın en çok konuşulan 8 paylaşımı!

Fenerbahçeli oyuncu Isla'nın eşi Gala Caldirola'nın ses getiren paylaşımından PSG'nin yıldızı Mbappe ve ailesine... Sarı - Lacivertli ekibin eski yıldızı Stephen Appiah'tan Galatasaray taraftarının gönlünde taht kurmuş Felipe Melo'ya... Real Madrid oyuncusu James Rodriguez'den Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır'ın paylaşımına kadar sosyal medyaya damga vurmuş bu 8 paylaşıma bir de FANATİK gözüyle bakın...

Haftanın en çok konuşulan 8 paylaşımı!

Haftanın en çok konuşulan 8 paylaşımı

Haberin Devamı

Corona virüsün tüm dünyada yarattığı etkiler sonucunda futbol dünyası eve kapanmış durumda. Gala Caldirola'dan Kylian Mbappe'ye Felipe Melo'dan, Altay Bayındır'a, Stephen Appiah'tan James Rodriguez'e kadar bir çok ünlü yıldızın karantina günleri nasıl geçiyor. Spor magazin olayları neler? Hepsi ve daha fazlası Seçil Menteş'İn sunumuyla FanZin'de!

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik YouTube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

FANATİK YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ

YORUM YAZ