MENÜ

Hacettepe'nin hedefi 7 puan

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Hacettepe'nin teknik direktörü Erol Tok, lig sonuna kadar hedefledikleri puanları alarak ligde kalmayı amaçladıklarını söyledi.

Hacettepe'nin hedefi 7 puan

Dün deplasmanda yaptıkları Orduspor maçını değerlendiren Tok, "Puanla dönmemiz gereken bir maçtı. Ordu maçında çok iyi oynadık. Kişisel hatalarımızdan dolayı 1-2 pozisyon verdik, ancak puanla dönmeyi başardık. Takımımın oyunundan çok memnunum" dedi.

Ligde üç maçları kaldığını, bunların 2’sini sahalarında oynayacaklarını ifade eden Tok, özellikle bu hafta yapacakları Karabükspor maçının çok önemli olduğunu kaydetti.

İçeride oynayacakları maçlardan 3’er puan, deplasmandaki maçlarından da 1 puan almayı hedeflediklerini belirten Tok, şöyle konuştu: "Göreve geldiğimizde üstümüzde yer alan takımlarla aramızda 10 puan fark vardı. Şu ana kadar planladığımız şekilde gitti. Gösterdiğimiz başarılı performans sonucu şimdi bu takımların üstünde yer alıyoruz. Oyuncularımın onurlu, azimli, gayretli mücadelelerinden ve oyunlarından çok memnunum. Lig sonuna kadar hedeflediğimiz puanları alarak, ligde kalmayı amaçlıyoruz. Önümüzdeki sene ise daha farklı hedefler peşinde olacağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ