MENÜ

Hacettepe - Samsunspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Hacettepe - Samsunspor ile bugün karşı karşıya gelecek. Hacettepe’nin ev sahipliğinde Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanacak. Hacettepe ev sahibi olmanın avantıjını kullanarak maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Samsunspor ise çarşamba günü oynanan maçta Keçiörengücü ile Cumartesi günü ise Sarıyer ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk umutlarını zora sokan Samsunspor, Hacettepe karşısında galibiyeti hedefliyor. Peki, Hacettepe - Samsunspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar fanatik.com.tr’de…

Hacettepe - Samsunspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligi Beyaz Grup 31. haftasında Samsunspor, deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak. Çarşamba günü oynanan maçta Keçiörengücü ile Cumartesi günü ise Sarıyer ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk umutlarını zora sokan Samsunspor, Hacettepe karşısında galibiyeti hedefliyor.

Haberin Devamı

Hacettepe Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün saat 15.00'de Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanacak ve İzmir bölgesi A Klasman hakemi Hakan Ceylan yöneteceği Hacettepe - Samsunspor karşılaşması Samsun Haberaks Tv'den canlı yayınlanacak.

Haberaks Tv nasıl izlenir?

Samsun'un tek televi̇zyon kanalı Haberaks TV; D-Smart 155. kanal,Teledünya (Samsun) 888. kanal,Digiturk (Türksat Platformu) 219.Kanaldan izlenmektedir. Haberaks TV sadece HD uydu alıcıların bulunduğu televizyonlar aracılığıyla i̇zlenebi̇lecek ancak SD uydu alıcı TV'lerde izlenemeyecektir.

YORUM YAZ