MENÜ

vince carter Haberleri

vince carter ile ilgili haberler

-
NBA efsanesi Vince Carter resmen basketbolu bıraktı!

NBA efsanesi Vince Carter resmen basketbolu bıraktı!

27 Temmuz 2020 Pazartesi
NBA efsanelerinden olan Vince Carter, resmen basketbolu bıraktığını duyurdu. 22 yıllık kariyerinin sonuna gelen Vince Carter, parkelere vedasını yaparken onun hakkında hazırlanan videoyu izlerken duygu dolu anlar yaşadı. NBA kariyeri boyunca 8 farklı takımın formasını terleten efsanevi forvet oyuncusu, lig tarihinin en uzun süre oynayan oyuncusu olmuştu.
NBA efsanesi Vince Carter emekli oldu

NBA efsanesi Vince Carter emekli oldu

25 Haziran 2020 Perşembe
43 yaşındaki NBA efsanesi Vince Carter, 22 sezonluk oyunculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Son olarak Atlanta Hawks forması giyen Carter, 1990'lar, 2000'li yıllar, 2010'lu yılların ardından 2020'li yıllarda da sahaya çıkarak NBA'de on yıllık 4 ayrı dönemde forma giyen ilk oyuncu unvanına sahip olmuştu.
Koronavirüs: Asya ülkelerinde ikinci dalga salgın endişesi yaşanıyor

Koronavirüs: Asya ülkelerinde ikinci dalga salgın endişesi yaşanıyor

20 Mart 2020 Cuma
Güney Kore, Çin ve Singapur, ülke dışından gelen kişilerde görülen vakalar nedeniyle ikinci bir Corona virüs dalgasıyla karşı karşıya. Güney Kore'de vaka sayısı Perşembe günü yeniden artış gösterdi.
Böyle mi olacaktı o veda?

Böyle mi olacaktı o veda?

15 Mart 2020 Pazar
NBA'de liglerin Corona Virüsü nedeniyle askıya alınmasının ardından, Atlanta Hawks'ın veteran yıldızı Vince Carter kariyerindeki son maçına çıkmış olabilir. 43 yaşındaki Vince Carter bu konuyla ilgili düşüncelerini ise şu sözlerle aktardı, "Bu garip bir durum. Oturup düşününce, "Buraya kadarmış. Bu şekilde ve böyle bitti" diye düşünmüştüm. Bugün sona erdiyse, bugünü çok uzun bir süre konuşacağız. Bu her zaman hatırlayacağım bir şey olacak. En azından son basketmimi attım. Garip ama güzel bir anı olacak." sözlerini kaydetti.
Vince Carter tarihe geçti

Vince Carter tarihe geçti

5 Ocak 2020 Pazar
Atlanta Hawks'ın 42 yaşındaki basketbolcusu Vince Carter, takımının sahasında Indiana Pacers'ı 116-111 yendiği mücadelede görev alarak tarihe geçti.