MENÜ

VAR nedir Haberleri

VAR nedir ile ilgili haberler

-
VAR nedir? Fanatik TV'den Özel Sokak Röportajıı!

VAR nedir? Fanatik TV'den Özel Sokak Röportajıı!

7 Mart 2020 Cumartesi
Var nedir? Var kayıtları açıklanmalı mı? VAR protokolü nasıl olmalı? Bu sorular her hakem hatasında gündeme fazlasıyla gelmekte. Süper Lig'de her hakem hatası gündeme geldiğinde ortaya çıkan VAR konusu uzun bir süre gündemden düşmeyecek gibi. Fanatik Tv'den Nihat Uzel, sokağa indi ve insanlara VAR'ın ne olduğunu sordu. Birbirinden farklı cevapların çıktığı sokak röportajında eğlenceli anlar ortaya çıktı. Fanatik Gazetesi Youtube kanalı için hazırlanan sokak röportajını izleyebilir ve kanalımıza abone olabilirsiniz!
Futbolda kurallar değişir mi?

Futbolda kurallar değişir mi?

4 Ocak 2020 Cumartesi
Futbolda kurallar değişir mi? VAR Nedir? Hangi durumlarda VAR’a gidilir? Türkiye’de VAR kullanımında bir farklılık var mı? Bu ve hakemlikle ilgili buna benzer bütün soruları gazetemiz yazarı ve hakem hocası Deniz Çoban Fanatik TV’ye yanıtladı.
VAR'sa var, YOK'sa...

VAR'sa var, YOK'sa...

26 Aralık 2019 Perşembe
Var nedir? Var kayıtları açıklanmalı mı? VAR protokolü nasıl olmalı? Bu sorular her hakem hatasında gündeme fazlasıyla gelmekte. Fanatik TV, son günlerin en çok konuşulan konusu VAR'ı sokağa taşıdı, sokağın nabzını "VAR nedir?" sorusuyla yokladı. Birbirinden eğlenceli ve farklı cevapların çıktığı video karşınızda!
VAR, penaltı kullanırken meydana gelen ihlallerde devreye girer mi?

VAR, penaltı kullanırken meydana gelen ihlallerde devreye girer mi?

18 Aralık 2019 Çarşamba
VAR Nedir? Penaltı kullanırken meydana gelen ihlallerde VAR devreye girer mi? Hangi durumlarda VAR’a gidilir? Türkiye’de VAR kullanımında bir farklılık var mı? Bu ve buna benzer bütün soruları gazetemiz yazarı ve hakem hocası Deniz Çoban Fanatik TV’ye yanıtladı.
VAR sistemi devam eder mi?

VAR sistemi devam eder mi?

11 Aralık 2019 Çarşamba
VAR Nedir? Hangi durumlarda VAR’a gidilir? VAR sistemi devam eder mi? Türkiye’de VAR kullanımında bir farklılık var mı? Bu ve buna benzer bütün soruları gazetemiz yazarı ve hakem hocası Deniz Çoban Fanatik TV’ye yanıtladı.
VAR kullanımında Türkiye'de bir farklılık var mı?

VAR kullanımında Türkiye'de bir farklılık var mı?

10 Aralık 2019 Salı
VAR Nedir? Hangi durumlarda VAR’a gidilir? Türkiye’de VAR kullanımında bir farklılık var mı? VAR uygulamasının ülkeler arasındaki farklılıkları nelerdir? Bu ve buna benzer bütün soruları gazetemiz yazarı ve hakem hocası Deniz Çoban Fanatik TV’ye yanıtladı.
VAR protokolü nedir?

VAR protokolü nedir?

8 Aralık 2019 Pazar
VAR Nedir? Hangi durumlarda VAR’a gidilir? VAR uygulamasının ülkeler arasındaki farklılıkları nelerdir? Bu ve buna benzer bütün soruları gazetemiz yazarı ve hakem hocası Deniz Çoban Fanatik TV’ye yanıtladı.