MENÜ

türkü Haberleri

türkü ile ilgili haberler

-
Semih Kaya ve eşinden türkü performansı!

Semih Kaya ve eşinden türkü performansı!

4 Nisan 2020 Cumartesi
Eski Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, karantina günlerinde kendine yeni bir uğraş edinmiş. Dün akşam eşi Yasemen Kaya ile Instagram'da canlı yayına katılan Semih Kaya, müzikteki hünerlerini sergiledi. Saz çalıp, türkü söyleyen savunma oyuncusunun bu görüntüleri takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.
Ümit Özat'tan Corona virüsüne türkülü çağrı!

Ümit Özat'tan Corona virüsüne türkülü çağrı!

18 Mart 2020 Çarşamba
Koronavirüse karşı önlemler kapsamında vatandaşların toplu olarak bulunabileceği birçok yer İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile geçici olarak kapatılırken, sosyal medyada da keyfi olarak dışarı çıkılmaması yönünde çok sayıda paylaşım yapılıyor. Son olarak teknik direktör Ümit Özat, #EvdeKal etiketiyle paylaştığı videoda türkü söyledi.
Sivasspor taraftarının penaltı isyanı!

Sivasspor taraftarının penaltı isyanı!

11 Şubat 2020 Salı
Süper Lig'de 21. hafta itibariyle ligin zirvesinde yer alan Sivasspor'un, Başakşehir ile 1-1 berabere kaldığı maçın ikinci yarısında Clichy'nin koluna çarpan topa penaltı kararı verilmemesiyle alakalı olarak Sivassporlu taraftarlar enteresan bir protestoda bulundu. Sivaslı ozanlar, Sivasspor'un yaşadığı bu pozisyonla ilgili olarak tepkilerini şarkı halinde dile getirip TFF ve MHK için türkü besteledi.