MENÜ

TURKSPORU Haberleri

TURKSPORU ile ilgili haberler

-
TURKSPORU'ndan 2021'de madalya rekoru

TURKSPORU'ndan 2021'de madalya rekoru

30 Aralık 2021 Perşembe
TURKSPORU’nun en büyük destekçisi Turkcell’in ana sponsorluğundaki atletizm, yüzme ve bedensel engelli sporlar, 2021 yılını önemli başarılarla tamamladı. 3 branşta ay-yıldızlı sporcular; 190’ı altın, 152’si gümüş, 144’ü bronz olmak üzere toplam 486 madalyaya ulaştı. Yılın son günlerinde ise yüzmede Emre Sakçı, kısa kulvar 50 metre kurbağalamada 25 saniyenin altına inen tarihteki ilk sporcu olarak dünya rekoruna imza attı. Ampute Milli Futbol Takımı’nın üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu olduğu 2021’de atletizmde Eda Tuğsuz da Olimpiyat 4.’sü olarak tarihe geçti.
TURKSPORU Buluşmaları Serap Özçelik Arapoğlu ve Emre Sakçı'yı ağırlıyor

TURKSPORU Buluşmaları Serap Özçelik Arapoğlu ve Emre Sakçı'yı ağırlıyor

13 Nisan 2020 Pazartesi
TURKSPORU Buluşmaları, yarın akşam Dünya ve Avrupa şampiyonu karateci Serap Özçelik Arapoğlu ile devam ediyor. Haftanın ikinci buluşmasında ise genç yüzücü Emre Sakçı, TURKSPORU Buluşmaları’nın konuğu olacak.
‘TURKSPORU'ndan büyük destek

‘TURKSPORU'ndan büyük destek

13 Mart 2020 Cuma
Turkcell’in Türk sporunu desteklemek için hayata geçirdiği çatı projesi TURKSPORU, Türkiye’nin Avrupa kupalarında yoluna devam eden tek futbol takımı olan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün Kopenhag ile oynadığı maçta ‘Birlik’ gösterisi yaptı.