MENÜ

Türkiye E-Spor Federasyonu Haberleri

Türkiye E-Spor Federasyonu ile ilgili haberler

-
Espor League Of Legends Turnuvası Adana'da

Espor League Of Legends Turnuvası Adana'da

12 Mayıs 2020 Salı
Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED) Adana İl Temsilciliği ile Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan “E-Spor League Of Legends Turnuvası” 19 Mayısta Adana’da başlıyor.
TESFED Başkanı Alper Afşin Özdemir'den 1907 Fenerbahçe'ye tebrik mesajı

TESFED Başkanı Alper Afşin Özdemir'den 1907 Fenerbahçe'ye tebrik mesajı

12 Mayıs 2020 Salı
Dün oynanan final karşılaşmasının ardından 1907 Fenerbahçe ve fastPay Wildcats arasında gerçekleşen 2020 Kış Mevsimi Finali karşılaşmasının arından şampiyonluğa 1907 Fenerbahçe’nin ulaşmıştı. Şampiyon ekip ve rakibi hakkında yayınlanan tebrik mesajlarından biri de Türkiye E-Spor Federasyonu Kurucu Başkanı ve Avrupa Espor Federasyonu Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Alper Afşin Özdemir tarafından geldi.
Avrupa Espor Federasyonu'nun kurucu üyesi TESFED oldu

Avrupa Espor Federasyonu'nun kurucu üyesi TESFED oldu

25 Şubat 2020 Salı
Avrupa Espor Federasyonu, Türkiye E-Spor Federasyonu’nun aktif rol aldığı 1.5 yıllık hazırlık sürecinin ardından 23 üye ülkenin katılımıyla 21 Şubat Cuma günü kuruldu. Avrupa Espor Federasyonu tarafından yapılan ilk seçimde TESFED kurucu üye olurken, TESFED Başkanı Alper Afşin Özdemir, 22 geçerli ülke oyunun 19’unu alarak, tarihe geçecek bir oy oranıyla kurucu yönetim kurulu üyesi seçildi. Alper Afşin Özdemir, yaptığı ilk açıklamada, “Türkiye’nin en başından itibaren Avrupa Espor Federasyonu’nun kurucu üyesi olmasını ve ülkemizin federasyonda söz sahibi olmasını çok önemli görüyoruz’ dedi.
Türkiye E-Spor Federasyonu'nun  ilk resmi “espor kupası” başlıyor

Türkiye E-Spor Federasyonu'nun ilk resmi “espor kupası” başlıyor

21 Kasım 2019 Perşembe
Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED), Türkiye’nin ilk resmi espor turnuvası olacak “TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası” için hazırlıklarını tamamladı. Türkiye’nin her yerinden oyuncuların katılımına açık olacak organizasyona başvurular başladı.