MENÜ

tufan kayış Haberleri

tufan kayış ile ilgili haberler

-
Buse Terim tam gaz boks antremanlarına devam ediyor

Buse Terim tam gaz boks antremanlarına devam ediyor

29 Nisan 2021 Perşembe
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in kızı olan başarılı stilist & influencer Buse Terim, tam gaz boks idmanlarına devam ediyor. Covid -19 tedbirleri kapsamında alınan 17 Mayıs'a kadar geçerli olacak "tam kapanma" nedeniyle Bodrum'a seyehat edecek olan Buse Terim, bugün son idmanını antrenörü Tufan Kayış ile gerçekleştirdi. Buse Terim'in idmandaki hırslı görüntüsü dikkat çekti.
Buse Terim boksa ara vermiyor

Buse Terim boksa ara vermiyor

15 Temmuz 2020 Çarşamba
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekiyor... Şu sıralarda tatil için Bodrum'da olan Buse Terim, İstanbul'dan Bodrum'a davet ettiği antrenörü Tufan Kayış ile evinin bahçesinde boks antrenmanı yaptı.
Milli Boksör Tufan Kayış ile karantina günlerinde evde boks

Milli Boksör Tufan Kayış ile karantina günlerinde evde boks

16 Nisan 2020 Perşembe
Koronavirüsünden korunmak için evlere kapandığımız bu günlerde evde ekmek yaptık, kek yaptık, pasta yaptık şimdi sıra aldığımız kalorilerden kurtulma zamanı! Evde basit egzersizlerle boks yapıp hem bedenimizi, hem zihnimizi dinç tutabiliriz. Karantinada uygulayabileceğimiz egzersizleri ve değerli bilgilerini Milli Boksör Tufan Kayış bizimle paylaştı.