MENÜ

survivor ünlüler gönüllüler Haberleri

survivor ünlüler gönüllüler ile ilgili haberler

-
Acun Ilıcalı açıkladı: Fortuna Sittard

Acun Ilıcalı açıkladı: Fortuna Sittard

15 Temmuz 2020 Çarşamba
5 aydır TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşan Survivor Ünlüler - Gönüllüler dün gece nefes kesen bir final bölümüyle sona erdi. Acun Ilıcalı'nın sunup yapımcılığını üstlendiği ve reyting rekorları kıran Survivor 2020'nin şampiyonunu Cemal Can Canseven oldu. Acun Ilıcalı canlı yayında futbol dünyasını ilgilendiren bir de haber verdi. Aylardır Hollanda kulübü Fortuna Sittard takımını satın alacağına dair dedikodularla anılan Ilıcalı, "Hollanda’da Fortuna Sittard maceramız başladı, hayırlı olsun diyorum” sözlerini kullandı. Acun Ilıcalı - Fortuna Sittard birlikteliği de böylece resmen başlamış oldu.
Acun Ilıcalı'dan o isme övgü!

Acun Ilıcalı'dan o isme övgü!

25 Şubat 2020 Salı
Türk televizyonlarının reyting rekorları kıran yarışması Survivor Ünlüler Gönüllüler'de dün akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllülerin kum sahada mini kalede futbol oynadıkları yarışmaya ise Türk Kadın Milli Takım oyuncusu Aycan Yanaç damga vurdu! 21 yaşındaki yarışmacıya ise Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'dan övgü geldi. Ilıcalı, Aycan hakkında; "Ünlülerin Aycan avantajı var. Fırtına gibi başladı maça yorumunda bulundu." Aycan adeta rakiplerine futbol dersi verdi!
Survivor 2020 Ünlüler, Gönüllüler kim olacak? Acun Ilıcalı açıkladı!

Survivor 2020 Ünlüler, Gönüllüler kim olacak? Acun Ilıcalı açıkladı!

9 Şubat 2020 Pazar
Türkiye'nin sevilen yarışması Survivor 2020, merakla beklenirken bu sene ünlüler ve gönüllüler kadrosunda kimlerin olacağı büyük merak konusu. Acun Ilıcalı, kendi Instagram hesabından Survivor 2020 ünlüler, gönüllüler kadrosunu açıkladı. İşte tüm detaylar!