MENÜ

Shanghai Haberleri

Shanghai ile ilgili haberler

-
Muğlalı okçulardan milli başarı

Muğlalı okçulardan milli başarı

18 Mayıs 2023 Perşembe
Okçulukta son yıllarda uluslararası başarılarıyla Türkiye'nin göğsünü kabartan Muğla Büyükşehir Belediyespor'un okçuları ay-yıldızlı formayla Okçuluk Dünya Kupası'nın 2'nci ayağında 3'üncülük yaşadı.
Beşiktaş transfer haberi: Arnautovic hala listede

Beşiktaş transfer haberi: Arnautovic hala listede

22 Temmuz 2021 Perşembe
Forvet transferi adına Diego Costa ve Willian Jose'den cevap bekleyen Beşiktaş'ın bu isimlerin durumuna göre Marko Arnautovic için devreye gireceği belirtildi.
Galatasaray ve Beşiktaş peşindeydi. Futbolu bıraktı!

Galatasaray ve Beşiktaş peşindeydi. Futbolu bıraktı!

31 Aralık 2020 Perşembe
Son dakika transfer haberi diye başlayan içeriklerde ismini çok duyduğumuz yıldız oyuncular uzun süre gündemi meşgul etti. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer bombaları diye devam ederdi. o yoğun trafik. Yine ara transfer sezonunun açılmasına sayılı günler kala Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş başta olmak üzere kulüplerin transfer çalışmaları hız kazandı. Dört büyüklerin ara transfer dönemindeki çalışmaları heyecanla beklenirken bir de Türk futbolunda taraftarların yıllardır bekledikleri transferler var. Bu isimlerin başını Balotelli, Ibrahimovic, Mesut Özil, ve Hulk gibi kariyerinin son demlerini yaşayan yıldızlar geliyor. (Gizem Ekici / Fanatik.com.tr)