MENÜ

sergan yalçın Haberleri

sergan yalçın ile ilgili haberler

-
Sergen Yalçın'dan "istikrarsız" grafik!

Sergen Yalçın'dan "istikrarsız" grafik!

29 Ocak 2020 Çarşamba
Attığı goller olsun, tekniği olsun, Türk futbol tarihine kattığı jargonlar olsun, 4 büyüklerde futbol oynamış ilk oyuncu olma özelliği olsun Sergen Yalçın futbol tarihimizin kesinlikle en yetenekli ve en renkli oyuncularından birisi. Bugüne kadar 8 takımda 7 sezondur antrenörlük yapan Sergen Yalçın, teknik direktör kariyeri boyunca toplam 135 maçta antrenörlük yapmış bu maçların 49’unu kazanarak maç başına 1,30 puan toplayarak istikrarsız bir istatistik yakalmıştır. Beşiktaş ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Sergen Yalçın’ın siyah beyazlı ekipte neler yapacağı ise şimdiden merak konusu!
Erman Özgür: "Oyuncuları inandırması gerekiyor!"

Erman Özgür: "Oyuncuları inandırması gerekiyor!"

29 Ocak 2020 Çarşamba
Beşikaş'ta Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından bugün resmi olarak takımın başına geçen Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a nasıl bir hava getireceği tüm kamuoyunda büyük merak uyandırdı. Ligde zor zamanlar geçiren, Türkiye Kupası ve Avrupa'ya erken havlu atan Beşiktaş'ta ne gibi değişiklikler yaşanacağı merak uyandırırken gazetemiz yazarı Erman Özgür, Tivibu Spor'a Sergen Yalçın hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Ozan Tufan'dan Sergen Yalçın itirafı!

Ozan Tufan'dan Sergen Yalçın itirafı!

7 Ocak 2020 Salı
Süper Lig’in devre arası hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Fenerbahçe’de futbolcu Ozan Tufan, bir basın toplantısı düzenledi.