MENÜ

Red Bull Neymar Jr's Five Haberleri

Red Bull Neymar Jr's Five ile ilgili haberler

Red Bull Neymar Jr's Five Haberleri

Red Bull Neymar Jr's Five ile ilgili haberler

Son dakika Red Bull Neymar Jr's Five haberleri ile ilgili Fanatik.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Red Bull Neymar Jr's Five gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Red Bull Neymar Jr's Five haber sayfamızda...
Red Bull Neymar Jr.'s Five belgeseli Red Bull TV'de

Red Bull Neymar Jr.'s Five belgeseli Red Bull TV'de

28 Haziran 2022 Salı
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr.’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr.'s Five’ın 2022 yılında Türkiye ayağında neler yaşandığını konu edinen ‘Şampiyonlar Şehir’ belgeseli Red Bull TV’den izlenebiliyor. 2021 finalisti Doksanlar’ın yol hikayesiyle başlayan belgeselde Trabzon’daki Türkiye finaline kadar yaşananlar aktarılıyor. Trabzonsporlu eski futbolcular Hami Mandıralı ve Serdar Bali’nin röportajlarının da yer aldığı belgesel, https://www.redbull.com/tr-tr/sampiyonlarin-sehri-hakkinda adresinde.
Red Bull Neymar Jr.'s Five'ta Dünya Finali zamanı

Red Bull Neymar Jr.'s Five'ta Dünya Finali zamanı

23 Mayıs 2022 Pazartesi
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr.’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr.'s Five’da Dünya Finali, 23-24 Mayıs tarihlerinde Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenecek. Türkiye’den 2022 şampiyonu Atletico Trabzon (Trabzon) ve 2021 şampiyonu San Marino’nun (Adana) katılacağı Dünya Finali’nde 34 takım mücadele edecek. 22 Mayıs günü grup kuralarının çekileceği Red Bull Neymar Jr.'s Five Dünya Finali’nde grup maçları 23 Mayıs’ta, final müsabakaları ise 24 Mayıs günü oynanacak. Katar’daki Dünya Finali’nde tüm maçlar QF Ceremonial Court’ta oynanacak. Karşılaşmalar Erman Yaşar ve Serkan Yetkin’in anlatımlarıyla Red Bull TV’den canlı olarak yayınlanacak. Detaylar için redbull.com/neymarjr adresini ziyaret edebilirsiniz
Red Bull Neymar Jr.'s Five belgeseli çekildi: Şampiyonların Şehri

Red Bull Neymar Jr.'s Five belgeseli çekildi: Şampiyonların Şehri

21 Mayıs 2022 Cumartesi
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr.’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr.'s Five’da Türkiye elemelerinin belgeseli çekildi. Türkiye’deki sokak futbolunu merkezine alan belgeselde İzmir elemelerinden Trabzon’daki finallere kadar yaşananlar aktarıldı. 20 Mayıs Cuma günü redbull.com/sampiyonlarsehri’nde yayınlanan, Trabzonsporlu eski futbolcular Hami Mandıralı ve Serdar Bali’nin röportajlarının da yer aldığı, ‘‘Şampiyonların Şehri’’ adlı belgesel, 22 Mayıs Pazar günü de 14.00’te Tivibu Spor 1 kanalında yayınlanacak. Belgeselin tekrarı ise aynı gün 22.00’de Tivibu Spor 1’de ekranlarda olacak. Belgesel aynı zamanda Socrates YouTube kanalında da gösterimde olacak. Red Bull Neymar Jr.'s Five’da Dünya Finali 23-24 Mayıs tarihlerinde Katar’da düzenlenecek ve Türkiye’yi Atletico Trabzon ve San Marino takımları temsil edecek.
Red Bull Neymar Jr.'s Five heyecanı böyle geçti

Red Bull Neymar Jr.'s Five heyecanı böyle geçti

29 Mart 2022 Salı
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr.’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr.'s Five heyecanı, şampiyon takımın ilan edilmesiyle son buldu.
Red Bull Neymar Jr.'s Five'da Türkiye Şampiyonu Atletico Trabzon oldu

Red Bull Neymar Jr.'s Five'da Türkiye Şampiyonu Atletico Trabzon oldu

28 Mart 2022 Pazartesi
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr.’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr.'s Five’da şampiyon Atletico Trabzon oldu. Adana, Erzurum ve Trabzon’daki elemelerinin ardından Türkiye’nin en iyi altı amatör takımı Trabzon’daki Türkiye Finali’nde karşı karşıya geldi. Türkiye’nin spor temalı ilk millet bahçesi olan Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi’nde Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen büyük finalde rakiplerine şans tanımayan Atletico Trabzon kupaya uzanmayı başardı. Atletico Trabzon takımı, Katar’da düzenlenecek Dünya Finalleri’ne giderek, Türkiye’yi temsil etme hakkına da sahip oldu. Sokak futbolu heyecanı Red Bull Neymar Jr.'s Five ile ilgili detaylı bilgiye www.redbull.com/neymarjr adresinden ulaşılabiliyor
Red Bull Neymar Jr.'s Five'da Türkiye Finali heyecanı Trabzon'da yaşanacak

Red Bull Neymar Jr.'s Five'da Türkiye Finali heyecanı Trabzon'da yaşanacak

24 Mart 2022 Perşembe
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr.’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr.'s Five’da Türkiye Finali heyecanı yaşanacak. Türkiye şampiyonunun belli olacağı büyük final 27 Mart’ta Trabzon’da gerçekleştirilecek. Trabzon’daki Red Bull Neymar Jr.’s Five Türkiye Finali’ni kazanan ekip, Katar’da gerçekleştirilecek Dünya Finali’ne giderek, Türkiye’yi temsil edecek.
2021 Red Bull Neymar Jr's Five şampiyon takım kaptanı; Garanti pas başarı getirir

2021 Red Bull Neymar Jr's Five şampiyon takım kaptanı; Garanti pas başarı getirir

23 Mart 2022 Çarşamba
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five heyecanı hız kesmeden devam ediyor. İkinci elemesi Erzurum’da yapılan turnuvada finale kalmayı başaran dört takım belli oldu. 26 Mart Cumartesi son elemenin yapılacağı dev turnuvada Türkiye şampiyonu ise 27 Mart’ta belli olacak. Büyük finale sayılı günler kala 2021 yılının Türkiye şampiyon takımı kaptanı Efe Şeker, bu sene turnuvaya katılanlara tavsiyeler verdi. Sokak futbolu turnuvası Red Bull Neymar Jr.’s Five ile ilgili detaylı bilgiye www.redbull.com/neymarjr adresinde ulaşılabiliyor.
Red Bull Neymar Jr.'s Five'ta Erzurum elemesinden finale çıkan takımlar belli oldu

Red Bull Neymar Jr.'s Five'ta Erzurum elemesinden finale çıkan takımlar belli oldu

22 Mart 2022 Salı
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr.’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr.'s Five’ta Erzurum elemesinde ismini finale yazdıran takımlar belli oldu.
Red Bull Neymar Jr's Five'ta Adana elemesinin kazananları belli oldu

Red Bull Neymar Jr's Five'ta Adana elemesinin kazananları belli oldu

14 Mart 2022 Pazartesi
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five’ta Adana elemesinde ismini finale yazdıran takımlar belli oldu. Dünya’nın dört bir yanında düzenlenen turnuvanın Türkiye ayağındaki ilk eleme 12 Mart’ta Adana’da yapıldı. Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan elemenin ardından Pura Vida ve Kuvayi Milliyespor takımları Türkiye Finali’nde mücadele etmeye hak kazandı. Katar’da düzenlenecek olan Dünya Finali’ne gitmek için Türkiye Finali’ne yükselmeye çalışan takımlar için diğer iki şehir elemesi 19 Mart’ta Erzurum’da ve 26 Mart’ta Trabzon’da gerçekleştirilecek. Sokak futbolu turnuvası Red Bull Neymar Jr’s Five ile ilgili detaylı bilgiye www.redbull.com/neymarjr adresinde ulaşılabiliyor.
Red Bull Neymar Jr.'s Five'ta ilk eleme Adana'da

Red Bull Neymar Jr.'s Five'ta ilk eleme Adana'da

11 Mart 2022 Cuma
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr.’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr.’s Five’ın ilk eleme heyecanı Adana’da yaşanacak.
Red Bull Neymar Jr.'s Five heyecanı Türkiye'yi yeniden saracak

Red Bull Neymar Jr.'s Five heyecanı Türkiye'yi yeniden saracak

1 Mart 2022 Salı
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr.’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr.'s Five, sokak futbolu kültürünü yaşatmak için yeniden başlıyor. Şimdiye kadar yaklaşık 100 ülkeden birçok futbolseverin katıldığı turnuva, bu sene Türkiye’de Adana’da düzenlenecek elemeyle start alacak. Türkiye elemelerinin 3 şehirde yapılacağı Red Bull Neymar Jr.'s Five’ın finali ise Trabzon’da gerçekleştirilecek. 18-35 yaş aralığındaki herkes www.redbull.com/neymarjr adresinden kayıtlarını gerçekleştirebiliyorlar.
Red Bull Neymar Jr's Five'ta final şekilleniyor

Red Bull Neymar Jr's Five'ta final şekilleniyor

5 Kasım 2021 Cuma
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five heyecanı son şehir elemesiyle zirveye ulaşıyor. Kıyasıya mücadelelere sahne olan Gaziantep, Sivas ve Çanakkale elemelerinin ardından 6 takım Türkiye Finali’ne isimlerini yazdırırken, finalin şekillendiği elemelerde son durak ise Denizli olacak. 7 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek elemeyle iki takım daha dev finale ismini yazdıracak. Red Bull Neymar Jr's Five’ın şampiyonu ise 20 Kasım tarihinde Ankara’daki Türkiye Finali’nde belli olacak. Sokak futbolu heyecanı Red Bull Neymar Jr's Five ile ilgili detaylı bilgiye www.redbull.com/neymarjr adresinden ulaşılabiliyor.
Red Bull Neymar Jr's Five'ta Sivas elemesinin kazananları belli oldu

Red Bull Neymar Jr's Five'ta Sivas elemesinin kazananları belli oldu

26 Ekim 2021 Salı
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five’ta Sivas elemesinde ismini finale yazdıran takımlar belli oldu. Dünyanın dört bir yanında düzenlenen turnuvanın Türkiye ayağındaki ikinci eleme 23 Ekim’de Sivas’ta yapıldı. Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan elemenin ardından Yiğidolar ve Siuuu takımları Türkiye Finali’nde mücadele etmeye hak kazandı. Sokağın kralı olmak isteyenler Sivas’tan sonra 31 Ekim’de Çanakkale’de ve son olarak 7 Kasım’da Denizli’de rakiplerini yenmeye çalışacak. Sokak futbolu turnuvası Red Bull Neymar Jr’s Five ile ilgili detaylı bilgiye www.redbull.com/neymarjr adresinde ulaşılabiliyor.
Red Bull Neymar Jr's Five'ta ilk Türkiye finalistleri belli oldu

Red Bull Neymar Jr's Five'ta ilk Türkiye finalistleri belli oldu

19 Ekim 2021 Salı
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five’ta ilk finalistler belli oldu. Dünyanın dört bir yanında düzenlenen turnuvanın Türkiye ayağındaki ilk eleme 16 Ekim’de Gaziantep’te yapıldı. Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan elemenin ardından Geegen Press ve San Marino finalde mücadele etmeye hak kazandı. Sokağın kralı olmak isteyenler Gaziantep’ten sonra 24 Ekim’de Sivas’ta, 31 Ekim’de Çanakkale’de ve son olarak 7 Kasım’da Denizli’de rakiplerini yenmeye çalışacak. Sokak futbolu turnuvası Red Bull Neymar Jr’s Five ile ilgili detaylı bilgiye www.redbull.com/neymarjr adresinde ulaşılabiliyor.
Red Bull Neymar Jr's Five heyecanı Gaziantep'te başlıyor

Red Bull Neymar Jr's Five heyecanı Gaziantep'te başlıyor

11 Ekim 2021 Pazartesi
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five, futbolda kendine güvenenleri sokağa çağırıyor. Şimdiye kadar yaklaşık 100 ülkeden birçok futbolseverin katıldığı turnuva, bu sene Türkiye’de 16 Ekim’de Gaziantep’te düzenlenecek elemeyle başlıyor. Türkiye elemelerinin 4 şehirde yapılacağı Red Bull Neymar Jr's Five’ın Türkiye finali ise 20 Kasım tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek. ‘Biz bir takım kursak herkesi yeneriz’ diyen, 18-35 yaş aralığındaki herkes turnuvaya katılabilecek. Sokak futbolu heyecanını yeniden yaşamak isteyenler www.redbull.com/neymarjr adresinden kayıtlarını gerçekleştirebiliyor.
Red Bull Neymar Jr's Five yeniden Türkiye'de

Red Bull Neymar Jr's Five yeniden Türkiye'de

28 Eylül 2021 Salı
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five, futbolda kendine güvenenleri sokağa çağırıyor. Şimdiye kadar yaklaşık 100 ülkeden birçok futbolseverin katıldığı turnuva, bu sene Türkiye’de Gaziantep’te düzenlenecek elemeyle start alacak. Türkiye elemelerinin 4 şehirde yapılacağı Red Bull Neymar Jr's Five’ın Türkiye finali ise 20 Kasım tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek. Kadın ya da erkek, 18-35 yaş aralığındaki herkes ‘Biz bir takım kursak herkesi yeneriz’ diyerek turnuvaya katılabilecek. Sokak futbolu heyecanını yeniden yaşamak isteyenler www.redbull.com/neymarjr adresinden kayıtlarını gerçekleştirebiliyorlar.
Red Bull Neymar Jr's Five Sokak Futbolu - Haftanın panaroması

Red Bull Neymar Jr's Five Sokak Futbolu - Haftanın panaroması

11 Mart 2020 Çarşamba
Red Bull Neymar Jr’s Five Sokak Futbolu Turnuvası’nda 3 eleme geride kaldı. Turnuvanın bu haftaki heyecanı Bursa, Kayseri ve Mersin şehirlerinde yaşandı.
Red Bull Neymar Jr's Five'ta elemeler başlıyor

Red Bull Neymar Jr's Five'ta elemeler başlıyor

5 Mart 2020 Perşembe
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five, kendine güvenenleri sokakta futbol oynamaya çağırıyor.
Red Bull Neymar Jr's Five'ta elemeler başlıyor

Red Bull Neymar Jr's Five'ta elemeler başlıyor

5 Mart 2020 Perşembe
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five, kendine güvenenleri sokakta futbol oynamaya çağırıyor. Red Bull Neymar Jr's Five’ın, Türkiye elemeleri bu hafta sonu 3 şehirde başlıyor. Bu sene 5. yılını kutlayacak olan turnuvanın ilk elemeleri 7-8 Mart tarihlerinde Mersin, Kayseri ve Bursa’da gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz 4 yılda 75 ülkeden yüz binlerce kişinin katıldığı Red Bull Neymar Jr’s Five’ın 2020 Türkiye finali ise 4 Nisan’da yapılacak. Kadın ya da erkek, 18-25 yaş aralığındaki herkes ‘Takımını topla, mahalleyi salla’ diyerek turnuvaya katılabilecek. Sokak futbolu heyecanını yeniden yaşamak isteyenler www.redbullneymarjrsfive.com adresinden kayıtlarını gerçekleştirebiliyorlar.
Neymar'dan Türk futbolseverlere final daveti

Neymar'dan Türk futbolseverlere final daveti

25 Şubat 2020 Salı
Red Bull sporcusu Neymar Jr, Türk futbolseverlerle bir araya gelmeye hazırlanıyor. 29 Şubat’ta Türkiye elemelerinin başlayacağı Red Bull Neymar Jr’s Five etkinliği öncesinde Türkiye’ye özel bir video ile seslenen Brezilyalı yıldız, en yetenekli hayranlarını turnuvanın Dünya Finali’ne davet ediyor.
Türk futbol severlere Neymar Jr ile Brezilya'da tanışma şansı!

Türk futbol severlere Neymar Jr ile Brezilya'da tanışma şansı!

25 Şubat 2020 Salı
Dünyaca ünlü Red Bull sporcusu, Brezilyalı futbolcu Neymar Jr, Türk futbol severlerle bir araya gelmeye hazırlanıyor. 29 Şubat tarihinde Türkiye elemelerinin başlayacağı Red Bull Neymar Jr's Five etkinliği öncesinde Türkiye’ye özel bir video ile seslenen Brezilyalı yıldız, en yetenekli hayranlarını turnuvanın Dünya Finali’ne davet ediyor. Tüm dünyadan Instagram’da futbol yeteneklerini paylaşanlar arasından seçilecek yedi ekip üyesi dünya finalinde oynama şansı yakalayacak. Buna ek olarak Türkiye’den en yetenekli katılımcı da Red Bull Neymar Jr's Five Dünya Finali’ni yerinde izleme şansına sahip olacak.