MENÜ

receptayyiperdoğan Haberleri

receptayyiperdoğan ile ilgili haberler

-
Kurban bayramı yasak var mı?

Kurban bayramı yasak var mı?

17 Temmuz 2020 Cuma
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurban bayramı yasağı ile ilgili merak edilen soruya yanıt verdi. Başkan Erdoğan, kurban bayramı ile ilgili olarak detaylı bir demeç verdi. Erdoğan'ın açıklaması sonrası, kurban bayramında yasak var mı, sorunun cevabı ve kurban bayramı sokağa çıkma yasağı detayları netleşti. Erdoğan, "Kurban bayramının hassasiyetleri farklı" diyerek, konuya netlik getirdi. Bu konu netlik kazanınca bir başka soru gündeme geldi: Kurban bayramı ne zaman, kurban bayramı tarihleri ne? Kurban bayramı hangi günlere denk geliyor, sorusu da cevabı arananlardan. 2020 Kurban bayramı kaç gün tatil olacak, sorusunun yanıtı ve diğer detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı

18 Mart 2020 Çarşamba
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, coronavirüs tehdidi sonrası oluşan gündem nedeniyle önemli mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde bakanlar kurulu ile gerçekleştireceği toplantı öncesi canlı yayında bir açıklama yaptı. Erdoğan, "Burada alacağımız kararlarla bu zorlukları birlikte aşacağız. Ülkemizi sağsalim düzlüğe çıkardığımız takdirde önümüzde çok daha önemli imkanlar olduğunu göreceğiz" ifadelerini kullandı. Toplantı bitiminde yapılacak resmi açıklama ile coronavirüs tehdidine karşı izlenecek yeni yol haritasının detayları aktarılacak. Süper Lig maçları başta olmak üzere tüm spor müsabakaları ile ilgili önemli kararlar alınması bekleniyor.
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Arena' sözleri

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Arena' sözleri

20 Eylül 2019 Cuma
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, spor alanlarında 'arena' kelimesinin kullanımıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Kapalı spor salonlarına 'arena' denmesine yönelik eleştiri getiren Erdoğan, "Kapalı spor salonuna arena ismini veriyorsunuz. Bir çoğunun ismini değiştirdik. Ne demek arena! Bu ismi verirken hiç düşünüyor musunuz! Biz bunları değiştirdik" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir FK açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir FK açıklaması

3 Şubat 2019 Pazar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig'in 20. haftasında en yakın rakibi Galatasaray'ın 8 puan önünde lider durumda bulunan Medipol Başakşehir ile ilgili açıklamalar yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Başakşehir'i kurduğunu hatırlatan Erdoğan, Abdullah Avcı ve öğrencileri ile övündüğünü aktardı.