MENÜ

Mucize Doktor dizi konusu ne? Haberleri

Mucize Doktor dizi konusu ne? ile ilgili haberler

-
Mucize Doktor 28. yeni bölüm fragmanı izle (Mucize Doktor 27. bölüm izle)

Mucize Doktor 28. yeni bölüm fragmanı izle (Mucize Doktor 27. bölüm izle)

19 Mart 2020 Perşembe
Mucize Doktor 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor 27. bölüm izle... Perşembe günlerinin vazgeçilmez disisi Mucize Doktor, 27. bölümü ile ekranlara geldi. Yıllar sonra babasıyla karşılaşan Ali Vefa'nın dünyası başına yıkıldı. Ölüm döşeğinde olan babasıyla görüşmek istemeyen Ali Vefa, sağlıklı karar veremezken, tüm okları üzerine çekti. Adil, Ali'nin babasının hastanede yattığını gizli tutmak istese de Tanju, şüphelenmeye başladı. Ali'nin hastanın yanında kriz geçirdiği anları heyet ile paylaşan Tanju, genç asistan cerrahın gönderilmesi gerektiğini fikrini sunarken, Adil bu öneriyi sert bir dille reddetti. Mucize Doktor'un 27. bölümü büyük bir heyecanla takip edilirken, 'Mucize Doktor 28. bölüm fragman izle' araması başladı. Mucize Doktor 28. yeni bölüm fragmanı hakkındaki bilgiler ve Mucize Doktor ile ilgili detaylar haberimizde.
Mucize Doktor 26. bölüm yeni fragman izle!

Mucize Doktor 26. bölüm yeni fragman izle!

11 Mart 2020 Çarşamba
Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor 26. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Ali – Nazlı ilişkisini öğrenen Tanju, bir de üstüne Ali hakkında bir şikâyet daha yapılınca, artık ipleri eline alır. Tanju, Ali’nin kafasını karıştıranın Nazlı’yla olan ilişkisi olduğunu öne sürer ve eğer Ali bir hata daha yaparsa hastane bu ilişkiyi onaylamayacaktır. Ali ve Nazlı her zamankinden daha dikkatli olmak zorundadır. Ama Ali bütün uyarılara rağmen vakasını kişiselleştirir ve kendini ateşe atmak pahasına genç hastasına daha çok yardım edebileceği bir yöntem bulmaya çalışır.
Mucize Doktor 24. bölüm fragmanı izle!

Mucize Doktor 24. bölüm fragmanı izle!

25 Şubat 2020 Salı
Türkiye'nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 23. bölümüyle diziseverleri ekrana kitledi, 24. bölüm fragmanı ise Google'da en çok aranan cümlelerden oldu. İlişkilerine ilk kez bir şans veren Ali ve Nazlı, bunu yürütmenin göründüğünden çok daha zor olacağını keşfederler. Diğer tarafta planını yürürlüğe sokan Kıvılcım, Beliz’i köşeye sıkıştırır. Bu sırada acil karaciğer nakline ihtiyacı olan bir çocuğa uygun tek karaciğerin hüküm giymiş bir mahkuma ait olduğu anlaşılır. Ve bütün risklerine rağmen tehlikeli mahkumu hastaneye getirirler. İşte Mucize Doktor 24.bölüm yeni fragmanı!