MENÜ

mobile legends Haberleri

mobile legends ile ilgili haberler

-
Incendio Supremacy takımının hedefi Mobile Legends Dünya Finali'nde şampiyonluk

Incendio Supremacy takımının hedefi Mobile Legends Dünya Finali'nde şampiyonluk

31 Aralık 2022 Cumartesi
Dünyanın en büyük mobile turnuvalarından biri olan Mobile Legends Dünya Şampiyonası 1 Ocak’ta Jakarta’da başlayacak. 15 gün sürecek olan ve dünyanın en iyi 16 takımının mücadele edeceği turnuvada Türkiye’yi Incendio Supremacy takımı temsil edecek. Takım oyuncusu Emre Sarı, “Hedefimiz şampiyonluk… Kendimize güveniyoruz” dedi.
Mobile Legends Dünya Finali için geri sayım başladı

Mobile Legends Dünya Finali için geri sayım başladı

30 Aralık 2022 Cuma
Dünyanın en büyük mobile turnuvalarından biri olan Mobile Legends Dünya Şampiyonası için geri sayım başladı. Ülkelerindeki elemeleri geçen en iyi 16 Mobile Legends takımının karşı karşıya geleceği Mobile Legends M4 Dünya Finali, 1 Ocak – 15 Ocak tarihlerinde Jakarta’da düzenlenecek. 800 bin dolarlık ödül havuzunun oluşturulduğu büyük finalde Türkiye’yi Incendio Supremacy takımı temsil edecek.
Mobile Legends M4 Türkiye Şampiyonası'nın  kazananı Incendio Supremacy takımı oldu

Mobile Legends M4 Türkiye Şampiyonası'nın kazananı Incendio Supremacy takımı oldu

3 Ekim 2022 Pazartesi
Elemelerine 3 bine yakın esporcunun katıldığı dev turnuva Mobile Legends M4 Türkiye Şampiyonası’nın büyük finali 1-2 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi. Zorlu elemeleri ve playoff maçlarını geçerek finale ismini yazdıran Incendio Supremacy ve Selecta takımları heyecan dolu bir final mücadelesine imza attı. Kıran kırana geçen maçın ardından Türkiye Kupası’nın sahibi Incendio Supremacy takımı oldu. Şampiyona için oluşturulan 270 bin TL’lik ödül havuzundan büyük para ödülünü kazanmayı başaran Incendio Supremacy takımı Jakarta’da yapılacak dünya finalinde Türkiye’yi temsil edecek.
Mobile Legends: Bang Bang, Dünya Şampiyonası'nı duyurdu!

Mobile Legends: Bang Bang, Dünya Şampiyonası'nı duyurdu!

6 Kasım 2019 Çarşamba
M1 Dünya Şampiyonası’nda 250 bin dolar değerindeki ödül havuzu için 14’ten fazla ülkeden 16 takım birbiriyle kıyasıya mücadele edecek. İçerisinde Türkiye’nin de bulunacağı ilk dünya şampiyonası için heyecan büyük.