MENÜ

miraç türüt Haberleri

miraç türüt ile ilgili haberler

-
Miraç Türüt: "Ersun Yanal en iyi antrenör değil!"

Miraç Türüt: "Ersun Yanal en iyi antrenör değil!"

21 Şubat 2020 Cuma
Trabzonspor taraftarı ve sosyal medya fenomeni olan Miraç Türüt, Fanatik Tv'nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Trabzonspor'dan sosyal medyaya kadar bir çok konuyla ilgili çarpıcı açıklamalara yer verirken bu sezon kimin şampiyon olacağına dair fikrini ve babası İsmail Türüt'ün sosyal medyaya yaklaşımına dair görüşünü belirtti.
Bence Süper Lig şampiyonu ....

Bence Süper Lig şampiyonu ....

13 Ocak 2020 Pazartesi
Trabzonspor taraftarı ve sosyal medya fenomeni olan Miraç Türüt, Fanatik Tv'nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Trabzonspor'dan sosyal medyaya kadar bir çok konuyla ilgili çarpıcı açıklamalara yer verirken bu sezon kimin şampiyon olacağına dair fikrini belirtti.
"Talisca'ya karşıyım!"

"Talisca'ya karşıyım!"

12 Ocak 2020 Pazar
Trabzonspor taraftarı ve sosyal medya fenomeni olan Miraç Türüt, Fanatik Tv'nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Trabzonspor'dan sosyal medyaya kadar bir çok konuyla ilgili çarpıcı açıklamalara yer verirken Trabzonspor!da yaşanan gelişmelere karşı da fikirlerini belirtti.
"3 Büyükler, Trabzonspor ve Başakşehir'e göre başarısız"

"3 Büyükler, Trabzonspor ve Başakşehir'e göre başarısız"

11 Ocak 2020 Cumartesi
Sosyal medya fenomeni ve sıkı bir Trabzonspor taraftarı oan Miraç Türüt, Fanatik Tv'nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Trabzonspor'dan sosyal medyaya kadar bir çok konuyla ilgili çarpıcı açıklamalara yer verdi.