MENÜ

millipiyango2020 Haberleri

millipiyango2020 ile ilgili haberler

-
Milli piyango çekiliş sonuçları. Milli piyango sorgulama 2020

Milli piyango çekiliş sonuçları. Milli piyango sorgulama 2020

1 Ocak 2020 Çarşamba
Milli piyango yılbaşı çekilişi sonuçları belli oldu. Sonuçlar belli olur olmaz milli piyango sorgulama ekranı aranır hale geldi. 80 milyon liralık büyük ikramiye 4 çeyrek bilete çıktı. Gaziantep, Bursa, İzmir ve İstanbul'dan 4 talihli büyük ikramiyeyi paylaştı. 80 milyon lira dışında 8 milyon liralık ikramiye ile amorti rakamları da belli oldu. Milli piyango sorgulama ekranı ile milli piyango sonuçları için arama yapabileceğiniz ekran fanatik.com.tr'de. MPİ sorgulama ekranı ile sonuçlara ulaşmak isteyenler için de aynı link yeterli. Milli piyango 2020 sonuçları ile milli piyango özel çekilişine ilişkin detayları bu içeriğimizde bulabilirsiniz. Ayrıca şu aramaların sonuçları da haberimizde: Milli piyango. Milli piyango yılbaşı 2020. Milli piyango sorgulama. Milli piyango sorgulama. Milli piyango sorgulama 2020. Milli piyango sonuçları. Milli piyango bilet sorgulama.
Milli piyango bilet sorgulama ekranı. MPİ sonuçları

Milli piyango bilet sorgulama ekranı. MPİ sonuçları

1 Ocak 2020 Çarşamba
Son dakika haberi: Milli Piyango 2020 çekilişi sonrası 80 milyon liralık ikramiye başta olmak üzere bilet sahiplerine kazandıran numaraların tamamı belli oldu. 2020 yılının ilk talihlileri Milli Piyango sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte belli oldu. Herkesin hayalini süsleyen 80 milyon liralık büyük ikramiye, "1-3-5-8-4-9-0" numaralı çeyrek bilet sahiplerine çıktı. Büyük ikramiye İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Bursa'dan satılan biletlere isabet ederken amorti rakamları “4” ve “8” olarak belirlendi. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları ve ikramiye kazanan tüm rakamların listesini çok pratik bir yöntemle öğrenebilirsiniz. MPİ sorgulama ekranına da tek tıkla ulaşabilirsiniz. Kullanıcıların şu sorgulamalarının yanıtları da haber içeriğinde: Telefondan milli piyango sorgulama. Milli piyango kazanan numaralar. Milli piyango listesi. Milli piyango tam liste. Milli piyango sorgulama motoru. Milli piyango sorgulama programı.Milli piyango son 1 rakamına göre, milli piyango son 2 rakamına göre, milli piyango son 3 rakamına göre ve yılbaşı bileti sorgulama programı.
Son dakika: Milli Piyango ikramiyesi devretti

Son dakika: Milli Piyango ikramiyesi devretti

31 Aralık 2019 Salı
Son dakika haberi. Milli piyango 2019 talihlisi ikramiye için başvurmayınca 70 milyon liralık ikramiye hazineye devredildi. Birçok kişi milli piyango kazanan numaralar, milli piyango listesi, milli piyango tam liste, milli piyango sorgulama motoru, milli piyango sorgulama programı gibi sorgulamalar yaparken bu önemli gelişme yaşandı. Böylece hazinenin kasasına 70 milyon liralık bir miktar girmiş oldu.
Milli piyango yılbaşı 2020

Milli piyango yılbaşı 2020

31 Aralık 2019 Salı
Milli piyango 2020 sonuçları herkes tarafından merak ediliyor. Haftalardır milli piyango biletlerini edinip, 80 milyon liralık büyük ikramiye ile ilgili planlar yapan binlerce kişi 2020 milli piyango sonuçları için beklemede. Saat 15.00'te başlayan çekilişlerde finale doğru gidiliyor. Saat 21.00 itibari ile milli piyango büyük ikramiye sonucunun açıklanması bekleniyor. Biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını aşağıdaki milli piyango linkinden sorgulatabilirsiniz.