MENÜ

mesutözil Haberleri

mesutözil ile ilgili haberler

-
Mutlu Özil kimdir? Özil ailesinin reisi

Mutlu Özil kimdir? Özil ailesinin reisi

10 Ocak 2021 Pazar
Fenerbahçe - Mesut Özil temaslarında yaptığı paylaşımla transferin seyrini apayrı bir noktaya çeken Mutlu Özil kardeşi Mesut Özil'in kariyerine yön veren isimlerden. Family&Football şirketinde stratejik kararlarda önemli rol oynayan Mutlu Özil, başta Mesut olmak üzere ailenin tüm fertlerine önderlik ediyor. Baba Mustafa Özil ile yolların ayrılmasının ardından sorumlulukları artan Mutlu Özil, Mesut Özil - Fenerbahçe pazarlıklarında da önemli bir rol oynuyor. Mutlu Özil'in, hem aile içinde hem de Mesut'un ortaklıklarının bulunduğu şirketlerde önemli rolleri bulunuyor.
SON DAKİKA! Fenerbahçe - Mesut Özil transfer haberi

SON DAKİKA! Fenerbahçe - Mesut Özil transfer haberi

17 Aralık 2020 Perşembe
Fenerbahçe - Mesut Özil arasındaki transfer iddialarıyla ilgili olarak çok flaş bir açıklama geldi. Mesut Özil'in hem menajeri hem de avukatı olan Doktor Erkut Söğüt, son günlerdeki Fenerbahçe-Mesut Özil spekülasyonları sonrası FANATİK'e çok net bir açıklama yaptı: "Evet Fenerbahçe ile görüştük. Kulübün en yetkili kişileriyle bire bir konuştuk."
Mesut Özil'den dev sponsorluk anlaşması

Mesut Özil'den dev sponsorluk anlaşması

6 Kasım 2020 Cuma
Arsenal’ın Dünyaca ünlü Türk futbolcusu Mesut Özil, espor takımı ve M10 Ajansının da dahil olduğu büyük bir sponsorluk anlaşmasına yaptı. Ünlü mücevher markası Glamira ile uzun vadeli birlikteliğe imza atan tecrübeli futbolcu iki tarafın mutlu olacağını dile getirdi...