MENÜ

meo Haberleri

meo ile ilgili haberler

Meo Haberleri

Meo ile ilgili haberler

Son dakika meo haberleri ile ilgili Fanatik.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan meo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan meo haber sayfamızda...
Kadın hakemin müstehcen videoları ifşa oldu!

Kadın hakemin müstehcen videoları ifşa oldu!

27 Ocak 2022 Perşembe
Kadın futbol hakemi aynı zamanda hukuk öğrencisi olan Diana Di Meo'nun başına gelenler ağızları açık bıraktı. Genç kadının cep telefonuna sızan bir grup müstehcen görüntülerini internette paylaştı.
Red Bull M.E.O. PUBG Mobile'da final zamanı

Red Bull M.E.O. PUBG Mobile'da final zamanı

6 Ocak 2022 Perşembe
Dünyanın en rekabetçi mobil oyun turnuvalarından Red Bull M.E.O. dördüncü sezon heyecanı Türkiye’yi sardı. Üçüncü sezon dünya finalinin Türkiye’de gerçekleştirildiği Red Bull M.E.O.’da bu sene oyuncular, PUBG Mobile ve Wild Rift’te oyunun dengelerini değiştirmek ve en iyi olduğunu kanıtlamak için kozlarını paylaşıyor. Red Bull M.E.O.’nun PUBG Mobile ayağında ise 4-5 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen Play-Off turuyla birlikte Türkiye finali şekillendi. Heyecan dolu iki gün sonunda turu geçen 10 takım, turnuvaya davet edilen profesyonel takımların yanında yer alarak 8 Ocak’ta gerçekleştirilecek Türkiye Finali’ne isimlerini yazdırmayı başardı. Finalinde muhteşem bir espor kapışması izlettirecek turnuva Red Bull Türkiye Twitch kanalından canlı yayınlanacak. 8 Ocak Cumartesi 18.00’da başlayacak yayına twitch.tv/redbulltr kanalından, Red Bull M.E.O. ile ilgili ayrıntılı bilgiye ise redbull.com/meo adresinden ulaşılabiliyor.
Red Bull M.E.O. PUBG Mobile'da finalistler belli oluyor!

Red Bull M.E.O. PUBG Mobile'da finalistler belli oluyor!

3 Ocak 2022 Pazartesi
Dünyanın en rekabetçi mobil oyun turnuvalarından Red Bull M.E.O. dördüncü sezon heyecanı Türkiye’yi sardı. Üçüncü sezon dünya finalinin Türkiye’de gerçekleştirildiği Red Bull M.E.O.’da bu sene oyuncular, PUBG Mobile ve Wild Rift’te oyunun dengelerini değiştirmek ve en iyi olduğunu kanıtlamak için kozlarını paylaşıyor. Red Bull M.E.O.’nun PUBG Mobile ayağında 4-5 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek Play-Off turuyla birlikte Türkiye finali şekillenecek. Play-Off turuna kalan takımlar adlarını finale yazdırmaya çalışırken, heyecan dolu iki günün sonunda 8 Ocak’taki Türkiye Finali’ne katılan takımlar belli olacak. En iyilerin ülkelerini uluslararası seviyede temsil edeceği Red Bull M.E.O. ile ilgili ayrıntılı bilgiye redbull.com/meo adresinden ulaşılabiliyor.
Red Bull M.E.O. Wild Rift'te Türkiye'nin en iyi takımı belli oluyor!

Red Bull M.E.O. Wild Rift'te Türkiye'nin en iyi takımı belli oluyor!

16 Aralık 2021 Perşembe
Dünyanın en rekabetçi mobil oyun turnuvalarından Red Bull M.E.O. dördüncü sezonda PUBG Mobile ve League of Legends: Wild Rift oyunlarında en iyi oyuncular belli oluyor.
Red Bull M.E.O. Wild Rift için son elemeler!

Red Bull M.E.O. Wild Rift için son elemeler!

7 Aralık 2021 Salı
Dünyanın en rekabetçi mobil oyun turnuvalarından Red Bull M.E.O. dördüncü sezonda PUBG Mobile ve League of Legends: Wild Rift oyunlarında en iyileri bulmak için geri döndü.
Red Bull M.E.O. dördüncü sezonla geri döndü!

Red Bull M.E.O. dördüncü sezonla geri döndü!

25 Kasım 2021 Perşembe
Dünyanın en rekabetçi mobil oyun turnuvalarından Red Bull M.E.O dördüncü sezonda PUBG Mobile ve League of Legends; Wild Rift oyunlarında en iyi oyuncuları bulmak için geri döndü. Üçüncü sezon dünya finalinin Türkiye’de gerçekleştirildiği Red Bull M.E.O.’da bu sene oyuncular, PUBG Mobile ve Wild Rift oyunlarında kozlarını paylaşacak ve oyunun dengesini değiştirmeye çalışacak. Turnuvaya kayıt olan takımlar her iki oyun için planlanan sekizer online eleme turunda karşılaşıp, Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele verecek. Red Bull M.E.O.’da yeteneklerini sergilemek isteyen oyuncular redbull.com/meo adresinden ayrıntılı bilgi alıp bu maceraya kayıt olabiliyor
Formula 1 haberi: ABD GP'sinde dikkat çeken konular

Formula 1 haberi: ABD GP'sinde dikkat çeken konular

30 Ekim 2021 Cumartesi
Formula 1 dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Fırat Keskin, "Formula 1 – ABD GP’sinde dikkat çeken konular" yazısıyla birlikte sizlerle.
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Kokoskov sonrası Svetislav Pesic iddiası!

SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Kokoskov sonrası Svetislav Pesic iddiası!

27 Temmuz 2021 Salı
Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, başantrenörü Igor Kokoskov ile yollarını ayırırken yeni başantrenörlük adına son olarak Barcelona'yı çalıştıran tecrübeli koç Svetislav Pesic'in isminin öne çıktığı aktarıldı.
Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri'ne Türkiye damga vurdu

Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri'ne Türkiye damga vurdu

31 Mart 2021 Çarşamba
En rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O.’nun Dünya Finalleri’nde şampiyonlar belli oldu. Hearthstone ve PUBG MOBILE Doğu finallerinden sonra gerçekleştirilen Teamfight Tactics ve PUBG MOBILE Batı mücadelelerinde Türkiye temsilcileri zafere ulaştı.
Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri'nin ilk şampiyonları belli oldu

Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri'nin ilk şampiyonları belli oldu

24 Mart 2021 Çarşamba
En rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O.’nun Dünya Finalleri’nde şampiyonlar belli olmaya başladı. İstanbul’un en güzel noktalarının sanal dünyaya aktarıldığı organizasyonda ilk şampiyon Hearthstone Finali’nden çıktı. Sanal Kapalıçarşı’da gerçekleştirilen finalde Yunan oyuncu Achilleas Lamprakis mutlu sona ulaştı. Kuveyt temsilcisi KOUT ise PUBG Doğu Finali’nde rakiplerini geride bırakarak finallerin ikinci şampiyonu oldu. Finaller hakkında daha fazla bilgi ve Sanal İstanbul deneyimi RedBull.com/meo adresinde.
Esporun zirvesi Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri başlıyor

Esporun zirvesi Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri başlıyor

20 Mart 2021 Cumartesi
En rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O.’nun Dünya Finalleri’ne Türkiye’ye ev sahipliği yapıyor. İstanbul’un en güzel noktalarının sanal dünyaya aktarılmasıyla başlayan ve 2 hafta sürecek gaming festivalinde sıra finallere geldi. 28 ülkeden 32 takımı ve 16 oyuncu şehrin tarihi noktalarında şampiyonluk için mücadele edecek. İlk heyecan ise Hearthstone ile başlayacak. Finalistler, 20 Mart’ta Kapalıçarşı’nın sanal ortama aktarılmış versiyonunda yarışacak. PUBG MOBILE Doğu Finali 22 Mart’ta oynanacak. Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri için sanal ortama aktarılan ve birbirinden farklı içeriklerle donatılan İstanbul deneyimini yaşamak ve turnuva hakkında daha fazla bilgi RedBull.com/meo adresinde.
Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri'ne canlı yayınlar damga vuracak

Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri'ne canlı yayınlar damga vuracak

19 Mart 2021 Cuma
Red Bull M.E.O.’nun Dünya Finalleri’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanan İstanbul’un en güzel noktaları sanal dünyaya aktarılıyor. 17 Mart’tan itibaren isteyen herkesin ziyaretine açık olan sanal dünyada ünlü yayıncıların birbirinden özel canlı yayınlarını da izlemek mümkün olacak. Yayınları RedBull.com/meo adresinden takip edilebilecek.
Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri'nin ev sahibi olan sanal İstanbul kapılarını açtı

Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri'nin ev sahibi olan sanal İstanbul kapılarını açtı

17 Mart 2021 Çarşamba
Red Bull M.E.O.’nun Dünya Finalleri’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanan İstanbul’un en güzel noktaları sanal dünyaya aktarılıyor. 17 Mart’tan itibaren isteyen herkesin ziyaretine açık olan sanal dünyada şehri gezmek hem de İstanbul’da gerçekleştirilmiş tarihi etkinlikleri yeniden yaşamak için RedBull.com/meo adresine ulaşmak mümkün.
Red Bull M.E.O. Dünya Finali için sanal İstanbul 17 Mart'ta açılıyor

Red Bull M.E.O. Dünya Finali için sanal İstanbul 17 Mart'ta açılıyor

12 Mart 2021 Cuma
En rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O.’nun Dünya Finali, bir ilki yaşatmak için Türkiye’ye geliyor. 13 günlük gaming festivaline ev sahipliği yapacak İstanbul’un en güzel noktaları sanal dünyaya aktarılıyor. 28 ülkenin finalistleri, evlerinin konforunda şehrin tarihi noktalarında şampiyonluk için mücadele edecek. 17 Mart’ta İstanbul simülasyonunun açılmasıyla başlayacak heyecanda finallere kadar, isteyen herkes hem İstanbul’u gezecek hem de İstanbul’da gerçekleştirilmiş tarihi etkinlikleri yeniden yaşama şansı yakalayacak. Red Bull M.E.O. Dünya Finali’ne dair daha fazla bilgi RedBull.com/meo adresinde.
İstanbul, Red Bull M.E.O. ile teknoloji turizminin başkenti oluyor

İstanbul, Red Bull M.E.O. ile teknoloji turizminin başkenti oluyor

4 Mart 2021 Perşembe
En rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. dünyanın en iyilerini belirlemek için İstanbul’u dijital arenaya taşıyor. 28 ülkenin en başarılı mobil oyuncuları, İstanbul’un simülasyon hale getirilmiş tarihi noktalarında oyun heyecanını bire bir yaşayacak. 13 güne yayılacak bu festival tadındaki etkinliğin gerçekleşeceği İstanbul’un simülasyonunda, Haydarpaşa Garı, Ortaköy, Galata Kulesi, dünyanın en eski ticaret merkezlerinden olan Kapalıçarşı, Sultanahmet Meydanı da hem oyuncular hem de izleyiciler tarafından evlerinin konforunda gezilebilecek. Red Bull M.E.O.’ya dair daha fazla bilgi RedBull.com/meo adresinde.
Espor dünyasının en iyileri Red Bull M.E.O. Dünya Finali için sanal İstanbul'da buluşuyor

Espor dünyasının en iyileri Red Bull M.E.O. Dünya Finali için sanal İstanbul'da buluşuyor

26 Şubat 2021 Cuma
En rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O.’nun Dünya Finali, bir ilki yaşatmak için Türkiye’ye geliyor. 13 günlük gaming festivaline ev sahipliği yapacak İstanbul’un en güzel noktaları sanal dünyaya aktarılıyor. Böylece 28 ülkenin finalistleri, İstanbul’un sanal ortama aktarılmış tarihi noktalarında şampiyonluk için mücadele edecek. Yapı Kredi Play ve Monster Notebook destekleriyle gerçekleştirilecek bu büyük heyecanı izlemek isteyen oyunseverler hem keyif dolu finalleri takip edebilecek hem de İstanbul’u evinin konforunda gezerken şehirde gerçekleştirilen organizasyonları da yeniden yaşama şansı yakalayacak. Bu sezon PUBG MOBILE, Hearthstone ve Teamfight Tactics Mobil turnuvalarında mutlu sona ulaşacak oyuncuların belirleneceği Red Bull M.E.O. Dünya Finali’ne dair daha fazla bilgi RedBull.com/meo adresinde.
Red Bull M.E.O.'da dünya finali öncesi kartlar yeniden dağıtılıyor

Red Bull M.E.O.'da dünya finali öncesi kartlar yeniden dağıtılıyor

23 Ocak 2021 Cumartesi
Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. Türkiye’nin en iyilerini bulma yolculuğuna yeniden başlıyor. Mobil oyunseverlerin bu sezon ilk olarak PUBG MOBILE’da mücadele verdiği arenada, sıra Hearthstone ve TFT mobil turnuvalarına geldi. Türkiye’nin her yerinden katılıma açık olan Red Bull M.E.O.’da çevrim içi elemeler 28-31 Ocak tarihlerinde, Türkiye Finali ise 6-7 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Turnuva sonunda kazananlar, Türkiye’nin ev sahipliğindeki Red Bull M.E.O. Dünya Finali’nde mücadele etme hakkı kazanacak. Red Bull M.E.O.’ya dair daha fazla bilgi RedBull.com/meo adresinde.
Deniz Öncü, Portekiz'de 10. oldu

Deniz Öncü, Portekiz'de 10. oldu

22 Kasım 2020 Pazar
Milli motosikletçi Deniz Öncü, Portekiz’de Dünya Moto3 Şampiyonası’nın son ayak yarışında 10. sırayı aldı.
Deniz Öncü sezonun son yarışına Portekiz'de çıkacak

Deniz Öncü sezonun son yarışına Portekiz'de çıkacak

19 Kasım 2020 Perşembe
Milli motosikletçi Deniz Öncü, Dünya Moto3 Şampiyonası’nın son yarışında Portekiz’de piste çıkacak.
Sosyal mesafeli ilk espor etkinliğini Avrupa yakası kazandı

Sosyal mesafeli ilk espor etkinliğini Avrupa yakası kazandı

5 Temmuz 2020 Pazar
Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. üçüncü sezonunun Türkiye elemeleri sonuçlandı. Mobil oyunseverlerin bu sezon PUBG MOBILE’de mücadele verdikleri Red Bull M.E.O.’nun son elemesi, Türkiye’nin sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlenen ilk espor organizasyonu oldu. 64 oyuncunun İstanbul Boğazı’nın ortasındaki bir feribotta kendi arabalarının içinde hem finale çıkma hem de en iyi yakayı bulma mücadelesini Avrupa yakası takımlarından Futbolist kazandı.
Canlı Yayın- Red Bull M.E.O.'da Türkiye Finali gerçekleştiriliyor!

Canlı Yayın- Red Bull M.E.O.'da Türkiye Finali gerçekleştiriliyor!

5 Temmuz 2020 Pazar
Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. üçüncü sezonunun Türkiye elemeleri sonuçlandı. Mobil oyunseverlerin bu sezon PUBG MOBILE’de mücadele verdikleri Red Bull M.E.O.’nun son elemesi, Türkiye’nin sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlenen ilk espor organizasyonu oldu. 64 oyuncunun İstanbul Boğazı’nın ortasındaki bir feribotta kendi arabalarının içinde hem finale çıkma hem de en iyi yakayı bulma mücadelesini Avrupa yakası takımlarından Futbolist kazandı. Red Bull M.E.O.’nun beşinci elemesi sonunda finale kalmaya hak kazanan toplam 15 takım, şu an çevrim içi olarak gerçekleştirilen büyük finalde Türkiye şampiyonu olmak için mücadele ediyor.
Red Bull M.E.O. oyun coşkusunu İstanbul Boğazı'nın ortasına taşıyor

Red Bull M.E.O. oyun coşkusunu İstanbul Boğazı'nın ortasına taşıyor

25 Haziran 2020 Perşembe
Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. üçüncü sezonu ile geri döndü. Mobil oyunseverlerin bu sezon PUBG MOBILE’da mücadele verecekleri turnuva, aynı zamanda Türkiye’nin sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlenecek ilk espor organizasyonu olarak da kayıtlara geçecek.
Red Bull M.E.O.'da Dünya Finali zamanı

Red Bull M.E.O.'da Dünya Finali zamanı

7 Mayıs 2020 Perşembe
Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. en iyiyi bulma yolunda son aşamaya geldi.
Red Bull M.E.O.‘da şampiyon belli oluyor

Red Bull M.E.O.‘da şampiyon belli oluyor

27 Aralık 2019 Cuma
Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. Clash Royale oyununda en iyiyi bulmaya çok yakın. Red Bull M.E.O.’da çevrimiçi elemeler 14-15 ve 21-22 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi.
Red Bull M.E.O.‘da şampiyon belli oluyor

Red Bull M.E.O.‘da şampiyon belli oluyor

27 Aralık 2019 Cuma
Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. Clash Royale oyununda en iyiyi bulmaya çok yakın.